ל3!לל הח5!N!ת

קמילעעע

New member
ל3!לל הח5!N!ת

תקשיב כפרפערע... אתההה לייק הכי הכי מצחיק בעולםם!!!!!!!!11111 באמאמאמאמאמא'צ'לי אני קוראת סמויה פהה.. ואני מאזהה כאילו לייק נקרעת ממך הכי הרבההה!!!!!!!!!!!111111 יש'ך חוש הומר לייק כזה מאאאאאאאאאאאאאגניייבבבבב לפאניייםםם!!!!!!!1111 ובכלל כל הפורום הזההה זה מש'ווו מטורףף לפאאאנייייםםםםם!!!!!!!!11111
סתם! עכשיו באמת, ראיתי שכולכם פה מתחזים לפקאצות אז החלטתי לנסות גם! ואני חייבת להגיש זה קשה אחושקשוקה! ניסיתי לרשום בסימנים האלה ונשברתי במילה השניה! אני קוראת סמויה בפורום! וממש מצחיק פה! צולל החלומות הכי הכי קורע פה! הבנאדם הזה קרווע! בקיצור, סתם בא לי להצטרף אני קמילה בת 13.5.! טוב חפרתי..ביי לכם!

d00sh

New member
היי את בפורום חטיבת הביניים, נכון??

אני יודעת מי את!! תנסי, זה כיף
אבל אל תכתבי בכתב חרטומים כי אי אפשר להבין את זה...

קמילעעע

New member
כנסי כנסי

נכון בהודעה הזאת שהיא רשמה שהיא לא אוהבת מה שקורה בפורום יש ריבים והכל.. אז רשמתי תגובה לזה[תראי שמה] ומישהו בשם ברני שגם רב יאתי בפורום חנונים אז הוא כאילו אמר שאני לא צודקת והכל.. וכאילו ירד עלי כזה אז החזרתי לו ואז הוא החזיר לי וקרא לי פקאצה ועוד אחת הצטרפה אליו אז אמבר הזאת שלחה לי מסר שיש לי אזהרה פעם הבאה היא חוסמת אותי! וכאילו אמרתי לה שהיא סתומה כי הוא התחיל את כל הסיכסוך.. והיא בכלל מחקה ת'קטע הזה של הריב... בעעע...

d00sh

New member
אהה קראתי חלק מההודעה הזו..

לא נורא, את לא תיחסמי בסוף!

תשארי כאן..מצחיק פה../images/Emo152.gif

ואכן רועי[צולל החלומות] אכן מצחיק
האיש הכי מצחיק שהכרתי אי פעם

תודה רבה רבה לך!

חשוב לי לשמוע עידודים שלכם אז שלחו את תרומתכם היום ל 1800-321-ואין שם אף אחד ברוך הבא לכיתה הטיפולית שלך בואי תכירי את חברותייך לכיתה =)

למעלה