ל: zivadina

ל: zivadina

בקשר לפסיכולוגית זאת פסיכולוגית מהרווחה ללא תשלום. בקשר לבני, הוא בני החורג אני ואביו מגדלים אותו. אימו נטשה אותו בגיל שנה ואני מגדלת אותו מגיל-4 וגם כיום היא לא נותת לו את היחס אשר אמא צריכה לתת . הוא מרגיש שהיא אוהבת יותר את אחיו למרות שגם בינהם הקשר רופף. אז אני חושבת שהטיפול הפסיכולוגי לא כל כך עוזר בגלל אמא שלו. אני חושבת שהוא תלוי בראטלין בגלל שכשהוא בלי ראטלין יש איתו בעיות גם בבית, וגם בבית הספר. רציתי לדעת האם נולדים אם הבעיה קשב וריכוז או שהיא נוצרת בגלל בעיה מהעבר, כמו שלבני הבעיה היא אמא שלו. אני משתדלת לתת לו יחס מתאים אך קשה לי מאוד כי אני מגדלת לא רק אותו ואת אחיו שגם לאחיו יש בעיה, אלא גם את 2 בנותיי מנשואים קודמים ועוד ילד בן 3 מנשואים אם אביו של בניי החורגים. הייתי רוצה קצת טיפים שיתנו לי,איך אוכל לתמודד אם מצב זה. נ.ב יש לו בעיית גדילה, הגובה והמשקל לא מתאימים לגילו בתודה דנה.

zivadina

New member
כדאי להפנות שאלה לד"ר מאירי

את מתארת ילד שסובל מבעיות רגשיות. לא ברור לי מי אבחן אצלו הפרעת קשב. כדאי שתתארי את התנהגות הילד ואת הטיפולים שהוא מקבל ותצייני גם את גילו, ותפני שאלה לפסיכיאטר שמייעץ כאן השבוע, ד"ר גל מאירי. אני מקווה שהוא יוכל להאיר את עינייך בנוגע לנקודות שדורשות התייחסות.

למעלה