ל zambeta הנכבד

• פותח הנושא SNER
  • פורסם בתאריך

SNER

New member
ל zambeta הנכבד

עם כל הכבוד ל ללה פאפאדופולו היחידה שנשארה,,,,,,, על-מריו-ליבאנוס נגן הבוזוקי-וצוותם שמעת???????? ממליץ לקפוץ ל-פוריבולי ט\אוראנו באתונה ותבין גמר חתימה טובה?

שכחת לציין שם הצוות של מריו וליבנוס

יורגוס גורגיס, זכאריאס קארוניס, בטי זפירופולו...גם להם מגיע הכבוד...

SNER

New member
לאבגי חיים ידידי

אתה צודק במאה אחוז פשוט צמצמתי את התגובה להודעתו של zmbetas מי שלא מכיר את מריו וצוותה ואת מוסיקת הרבטיקו שהם מבצעים ומצהיר שהגברת ללה פאפאדופולו עם כל הכבוד היא מאחרוני זמרות הרבטיקו פשוט אינו יודע מה הוא שח שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל

zambeta

New member
ידידי הנכבד

לא ערכתי השוואות ולא סיכמתי את מצבת כ"א שנותרה בין הגדולים שברבטיקאים, ציינתי במפורש במטוטא, שכיום, כאשר אין מגיעים לכאן אמנים בזרם אדיר,צריך להעריך את אלו שמגיעים והם אמנם מהשורה הראשונה,כך לדעתי ולדעת כמה מחברי, ועמך הסליחה. בנוסף,לא כל אחד מאיתנו יכול לבקר באתונה חדשות לבקרים ועל כן מגיע הידד למי שדואגת להביא לנו טעימות נהדרות משם. וכבר אמרו חכמים ממני "על טעם וריח אין להתווכח" שיהיה רק טוב, שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל החברים בפורום zambeta

SNER

New member
לידידי המלומד zambeta וכמה מחבריו

הגברת שבה אנו עוסקים בניגוד לדעתך ולדעת כמה חבריך איננה מהשורה הראשונה בזמרות הרבטיקה ביוון אלא אחת מצוותגדול מאד שהופיע בזמנו ב-סטואה כאדם שביקר כמעט בכל מועדוני הרבטיקו ביוון ולא פעם אחת כמעט ולא יצא לי לשמוע את השם ללה פאפאדופולו והאמן לי אני מכיר את הגברת הנל, כבודה במקומו מונח אבל להכליל אותה בשורה הראשונה? נו באמת תהנו מהספק גמר חתימה טובה לך ולחבריך ולכל בית ישראל---------בזאת סיימתי את הדיון שלך sner

למעלה