ל-yearak

Prongs

New member
ל-yearak

קודם כל סליחה, לא התכוונתי להעליב אותך. דבר שני משפטים בסגנון של: ``אתם טועים אני צודק`` אל תקחי ברצינות זה בדיחה. (חוש ההומור שלי גרוע) דבר שלישי אני באמת מכניס את המילה ``טיפש`` בכל מיני וורסיות שונות הרבה יותר מידי. ודבר אחרון, לא יפה להגיד אבל רוב הדברים שלא הסכמנו עליהם אני צדקתי או שהטיעונים שלך היו לא הגיוניים. אל תתעצבני עכשיו! כחי את זה בקלות. עכשיו אני אנמק ואתן דוגמאות מן הכתוב (אני נשמע כמו מורה לתנ``ך). אז הנה, לגבי האם ה``פ הוא ספר פאנטזיה או אגדה. בהתחלה מי שהתווכחתי איתו אמר שזה אגדה כי אין שם יצורים תבונתיים חוץ מהאדם ונתן עוד כמה טיעונים. הראתי לו שכל מה שהוא אמר זה לא נכון ע``י דוגמאות מהספרים. אז את באת ונתת טיעונים אחרים לגמרי! אתם ``משנים גירסאות`` אמרת שצריך מסע בפאנטזיה וזה לא מדויק. אמרת גם שיש מכשפים רעים לא כמו וול. אז יש לי מבזק חדשות בשבילך א) וול הוא מכשף רשע ב) הוא מבוסס על היטלר סטאלין ו.... סאורון (פאנטזיה או לא) בקשר למה שאמרת שאוהבי פאנטאזיה לא יתקרבו לזה. גם לא מדוייק. אני מת על פאנטזיה וה``פ וגם 70% מהכיתה שלי. אז זהו, אני רק אבקש ממך עוד שני דברים אחרונים: סליחה ושנתחיל מחדש. בסדר? כי חבל שנתחיל להקנית אחד את השני כל הזמן. Prongs

yearak

New member
בסדר

גם אני מתנצלת - גם מה שאני כתבתי לאחרונה נשמע לי קצת אגרסיבי. חברים? :) יערה...

למעלה