ל-yaron1 - ניסיתי!!!!

zambia

New member
ל-yaron1 - ניסיתי!!!!

את המתכון ללבבות ארטישוק ממולאים ולהלן סיכום: יצא מ-ע-ול-ה-!!!!! מאוד מאוד טעים רק כמה דברים קטנים שנתקלתי בהם: הבשר יצא לי קצת יבש ולצנוברים הייתה בעיה להישאר בתוך התערובת, ואז כשרציתי להכניס את התבנית לתנור ראיתי שזמן האפיה הוא כשעתיים על 250 מעלות?!, נראה לי קצת מוגזם - חום מאוד גבוה לכל כך הרבה זמן, אז אפיתי רק כשעה - ויצא מדהים!!!! חבר`ה - כדאי לכם לנסות מומלץ בחום!!! זמביה

yaron1

New member
יופי!

קודם כל אני שמח שיצא טעים. בקשר לבשר, טוב זה כבר תלוי איזה בשר את קונה, בשר טחון דל שומן מאוד אכן עלול לצאת קצת יבש. זה נכון שהצנוברים קצת בורחים במיוחד אם הם מהסוג הארוך אבל, זה לא כל כך נורא. בקשר לזמן הבישול אכן יכול להיות שהגזמתי בזמן. יש לציין שהתבנית עטופה בנייר כסף וזה מאריך את זמן הבישול וכן גם מיקום התבנית בתא האפיה משנה. אם שעה הספיק אז א ח ל ה.

yaron1

New member
רעיון!!

עלה במוחי רעיון נוסף שאולי מצריך קצת יותר עבודה אבל יכול להיות נחמד וזה לכלוא (מלשון כלא) את כדור הבשר בין שתי ליבות ארטישוק. יש לבחור שתי ליבות פחות או יותר זהות בגודלן, יתקבל מעין כדור העשוי משתי חצאי הליבה אותו תטבלי בקמח וביצה טגני ומכאן הדרך זהה למתכון הקודם. היתרון שאם הבשר התיבש לך קצת באפיה עכשיו הוא יהיה מוגן בתוך ליבות הארטישוק.

למעלה