ל- WOW1 ו- ORNAN התרגום ייקח עוד כמה ימים כי החבר שלנו לא בארץ..... הדס
ה הדס ח New member 30/3/03 #1 ל- WOW1 ו- ORNAN התרגום ייקח עוד כמה ימים כי החבר שלנו לא בארץ..... הדס
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 31/3/03 #4 ואני בשבוע האחרון באטרף מדוא"ל שאמור להגיע אליי. אני בודק אם קיבלתי משהו חדש כל חצי שעה בערך... בהתחלה, נתקלתי בקולות גיחוך מצד ה - , אח"כ זה התחלף בדאגה... הדוא"ל האמור מאוד מאוד מאוד מאוד (ועוד הרבה "מאוד"-ים) חשוב, אך אני לא מספר עכשיו דבר מטעמי "עין-הרע"... כשתגיע תשובה - אתם כבר תשמעו על זה ארנון
ואני בשבוע האחרון באטרף מדוא"ל שאמור להגיע אליי. אני בודק אם קיבלתי משהו חדש כל חצי שעה בערך... בהתחלה, נתקלתי בקולות גיחוך מצד ה - , אח"כ זה התחלף בדאגה... הדוא"ל האמור מאוד מאוד מאוד מאוד (ועוד הרבה "מאוד"-ים) חשוב, אך אני לא מספר עכשיו דבר מטעמי "עין-הרע"... כשתגיע תשובה - אתם כבר תשמעו על זה ארנון
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 31/3/03 #6 או, אז זהו שלא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בטכניון, אין לי מחשב בחדר, ולכן אני צריך לרדת 4 קומות למטה בכל פעם (ואח"כ, כמובן, גם לעלות אותן ) - וגם אז, אין רמקולים... בבית, המחשב ישן ומקרטע - וגם בו אין רמקולים... ארנון
או, אז זהו שלא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בטכניון, אין לי מחשב בחדר, ולכן אני צריך לרדת 4 קומות למטה בכל פעם (ואח"כ, כמובן, גם לעלות אותן ) - וגם אז, אין רמקולים... בבית, המחשב ישן ומקרטע - וגם בו אין רמקולים... ארנון
שרי סילבר Active member 1/4/03 #1 תחשוב על זה ככה... כשזה כבר יגיע, אוהו...איזה כיף אדיר זה יהיה, במיוחד אחרי הציפיה המורטת...עוד קצת, סבלנות, אנחנו מחזיקים לך ../images/Emo45.gif
תחשוב על זה ככה... כשזה כבר יגיע, אוהו...איזה כיף אדיר זה יהיה, במיוחד אחרי הציפיה המורטת...עוד קצת, סבלנות, אנחנו מחזיקים לך ../images/Emo45.gif