ל-WITCHCRAFTS

ל-WITCHCRAFTS

איך אני יודע על מי לסמוך כאן בפורום? יש לך רעיון על איך אני יכול לברר?

Witchcrafts

New member
מה ז"א?

אני מאמינה שהגולשים נותנים לך תשובות הכי אמינות שניתן. אם אינך סבור כך - אתה תמיד יכול להגיע לטורנירים ושם לברר עם יתר האנשים (שחלקם גם בפורום). אני לא מבינה במשחק הקלפים, כך שנבצר ממני לעזור לך, ועליך להסתמך על הגולשים. אתה שואל זאת בהקשר לשרשור הקודם שפתחת? התשובות שם לא סיפקו אותך? אין לך ממה לחשוש - לא סתם האדמתי את פרדי (impale). צור איתו קשר (מסר או משהו) ובהזדמנות תחליפו. אגב, מומלץ שתתקשר לחנות עצמה ותברר באשר למשחק, בכדי לחסוך לך נסיעה לשווא. בכל-אופן, היה מוטב שתשלח לי מסר. (-:

impale

New member
אני לא רק אמין!

אני גם מאולף =P בכל מקרה,הדרך הכי טובה לסמוך על אנשים היא פשוט להגיע לטורנירים שבהם הם משתתפים ^^"

impale

New member
כנס.

אני משתתף בטורנירים של ראשון לציון אבל ממש לא באופן קבוע... (יש פשוט דברים שמונעים ממני להגיע לעיתקים קרובות) ולכן אני מגיע בעיקר לטורנירים שבתשלום... בכל מקרה,תוכל להשיג שם הרבה דברים @@" ואין לך סיכון להתקל בפדופיל או משהו כי זה באמצע קניון ליד קבוצה גדולה של אנשים XD בכל מקרה,מה אתה צריך שיש לי @@?

impale

New member
תכתוב שוב ^^

ולמה אתה צריך דרגון טרז"ר? זה קלף ציוד גרוע ><"

אני צריך

POLYMARZTION, RABID HORESMAN ו-אני צריך DRAGON TRESURE כי יש לי הרבה דרקונים, זה מה שיש.

impale

New member
זה לא משנה

דרגון טרזר קלף חרא. יש למשל את הקס אופ דיספר שהוא קומון מעלה למפלצת מכל סוג.. איזו שתרצה 1000 נקודות התקפה האמת שזה גם נחשב חרא.. אבל זה כבר עדיף @@

אז יש לך מחזקים אחרים?

יש לי נורא מעט מחזקים, אם כבר עדיף שמחזק את כל סוגי המפלצות

impale

New member
יש יונייטד,לא לתרומה

יונייטד ווי סטנד- אתה בוחר מפלצת על כל מפלצת בצד שלך של המגרש המחזק הזה מעלה למפלצת שבחרת 800 התקפב והגנה זה יכול בכללי להגיע לפלוס 4000 ואני לא מששמש בו כי אני לא רוצה מחזקים בכלל ~~ משכן זה לא קלף לתרומה כי זה בכל זאת אולטרה רר מבוסטר שכבר לא מייצרים =P כרגע הוא גם לא למכירה (מקסימום להחלפה אבל הדברים שאני צריך מאוד ספציפיים כרגע ^^)

א אולי קלפים אחרים?

אני צריך משהו שמחזק, שאתה לא משתמש בו, ושאפשר לשחק איתו בטורנירים.

למעלה