ל-WC ולמריאן..

the crow

New member
ל-WC ולמריאן..

אוקיי.. מה המצב? אצלי..שפיר.. כמעט יצא לי אתמול לקנות כרטיסים להצגה הרב קמע עד שאחד מחברי הביא לי "טפיחה" קלה בראש ואמר לי בנעימות.. " זה זבל!!!!!!!!!!!!!!" ומשום מה ללא צל של ספק הסכמתי איתו ולא קניתי. למרות שבא לי לראות הצגה טובה כבר שבועות....... אז מה איתכם? מריאן הקעקוע והבחורה שמחוברת לקעקוע הם אינם (שניהם) אני..אז צר לי..למרות שאני חושבת שעוד מעט אעשה קעקוע כזה... WC נאצה ועצבים..נאצה ועצבים..זה מה שיש לי לומר ולשבח... וזהו. יום טוב מועדים לשמחה ופוקימון לאסלה. THE CROW

WC

New member
לא כלכך נעים לראות פורום ריק

מה נעשה והפורום שומם והיחידים בעלי נקודות לכניסה מתמדת הם מאריאן (או בטי בשבילי)- שמתוך הכרח חייבת- הרי היא מנהלת את הפורום!!!! ואנוכי שנראה לי שנביחותיי הפחידו את העוברים ושבים- אומנם טוב שכך בחלק (רב) מהמקרים- אבל עדיין פורום ריק הוא לא אלטרנטיבה עדיפה!!!!! אולי אני טעיתי?! - לא אין סיכוי!!! זה הם!! כן- להם אין כושר עמידה!! עז קצת השתמשו בסימני קריאה בהודעה וככה הם בורחים- חסרי עמוד שידרה!!!! WC פוקימון לי??

מאריאן

New member
צודק ../images/Emo10.gif

ואל תגידו שאני לא מנסה להעלות נושאים. הבעיה העיקרית היא שאנשים נכנסים, משאירים הודעה אחת ובורחים. יש לך רעיונות איך לתקן את העניין? ואגב, מותר לך להוסיף ביקורת משלך ל"גטו"....
מאריאן, מנסה לתת פוש לדיון על גטו....

למעלה