ל-vered2004 בוקר טוב, מה שלומך

ל-vered2004 בוקר טוב, מה שלומך

הבוקר??? שוב התעוררתי עם השיר PENDE ELINES STON ADI שפאדי השמיע במלון באילת, לא באותו ביצוע, רק שהייה חסר זבקיקו, משהו ברגליים השמאליות שלי לא מסתדר, אז שיהיה לך אחלה בוקר ובכלל, ומה שלום אחותי?? לא שמעתי ממנה יומיים...להשתמע...

vered2004

New member
בוקר אור לך חיים יקירי ולכולם פה

חהחחה אחותי מתכוננת לבואו של הנסיך

Funktastic

New member
ל-vered2004 אהלן, אני יושב אצל

אחותי, ומתענג על כמות החומר החדש שברשותה, משגע...אני לא יודע מה לעשות, מרוב שירים לא רואים את היער...למרות שהנסיך מגיע מצאה זמן גם בשבילי חהחהחה חה חה

vered2004

New member
לא מאמינה חהחהחהחה

קיבלה אורחים ביום שמלא הכנות לקראת...... אני טלפון פחדתי להרים חהחהחהחהחחהחהחה נשיקות לשניכם

Funktastic

New member
את חושבת שרק את יכולה לשלוח צרור

קינאה מהמשרד, אני שולחת את חיים אינסטנט...אגב, מצאנו בשעה טובה את השיר עגלה רתומה לשתי סוסים, לחבר הפורום YID, נותר רק לשלוח את השיר ובזה באה הגאולה... ולא צריך טובות מפרנס, חה חה חה...

vered2004

New member
נשמתי היקרה ../images/Emo14.gif

תראי גם אני במשבר ה- 40 גם אישה עזובה
וגם כעט אוכלת את ליבי אתם נהנים מהשירים והקפה (כפרה אחותי איזה שם דפקת יווני אסלי )

arik87

New member
אפרופו pende elines ston adi

מי שר אותו במקור? תודה מראש

ל-arik87במקור, יאניס פאפיואנו, תהנה

PENDE ELINES STON ADI כתב,הלחין וביצע במקור: יאניס פאפאיואנו PENDE ELINES STO ADI ANDAMOSAN ENA BRADI KE TO GLENDI ARXINANE KE OLA GIRO TOU TA SPANE ME BOUZOUKIA MBAGLAMADES TRALANAN TOU SATANADES KE APO KEFI ZALISMENI XOREBAN E KOLASMENI ETO ROMEIKO TRAGUDI KAIKE TO PELEKOUDI KE OLI FONAZAN ARADA NA MAS ZISI I ELLADA

arik87

New member
והנה התרגום להשלמת התמונה

כתב הלחין וביצע במקור יאניס פאפאיואנו כמו שחיים אמר יש לך במקרה ת'מקור חיים או למישהו פה? חמש יוונים בשאול נפגשו ערב אחד ומתחילים בחאפלה ושוברים הכל מסביבם עם בוזוקי ובאגלאמה הם שיגעו את השדים ובתוך הכיף מסוחררים רקדו המקוללים בשיר "הרומאי" נשרף הקיסם וכולם צעקו בתור לחיי יוון

למעלה