ל- VENUSS 20

פישר לאן אתה נדחף?

מה זה עיסקך עם מי אני מתכתב וממתי אני או מישהו אחר צריך לקבל ממך רשות לפתוח אשכול חדש? הפורום איננו נחלה פרטית שלך ! דע את מקוצך ושמור על נימוס מינמלי,

tapuach

New member
קםצתי לשניה, תקרא ...

הפורום נועד לשימוש הגולשים והמתנדבים - ולהנאתם. אתה מוזמן לפתוח נושאים בכל עת, המיועדים לכלל החברי הפורום, בשביל הודעות פרטיות - כלומר הודעות המיועדות לאנשים מסויימים בלבד ( כמו ההודעה הזו שפתחת ) תוכל להשתמש במסרים האישיים בתפוז, כך ההודעה תגיע בדיוק למי שהיא מיועדת לו וגם יהיה סדר בפורום. הפורום נועד להתכתבויות של הגולשים, לכן אתה תמיד מוזמן להגיב ולהתכתב עם חברי הפורום, רצוי מאוד להגיב בהקשר להודעה שאליה אתה רוצה להגיב, ולא כהודעה חדשה ללא הקשר. אל תתעצבן, בן רק העיר לך על כך. שיהיה לך ערב טוב.

קשה מאד להוציא אותי משלוותי-

נמאס לי מחצופים זה הכל, ובכוונה עניתי לאותה גברת בפומבי היות והשאלות שנישאלתי על ידה היו יכולות לענין את הנהגים הצעירים, אבל כבודה במקומה והיתבקשתי לשמור על פרטיותה.

benpual

New member
תקשיב !

דבר ראשון , אף אחד לא מתערב לך בשיחה!!! דבר שני , אם אתה מתכתב עם ונוס , אז רק שתדע , שזה סתם מישהו או מישהי שמשעמם לו או לה בחיים! אני מזהיר אותך רק....... דבר שלישי , רק אמרתי , שתלמד לשרשר או להוסיף הודעה , סך הכל , לא התכוונתי בכלל להכנס אליך ךפרטיות!

שירןן21

New member
זה לא התפקיד שלכם!!! אתם לא מנהלים

פה את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום30

New member
אמממ

למי לא משעמם לפחות פעם אחת בחיים (או בשבוע)

benpual

New member
חחחח

שלום! בוקר טוב! מה מעשיך בפורם הקט שלנו?! חחחחחחחח בכל מקרה , רק רציתי לאחל לך שיהיה לך אחלה חג ושנה טובה! לך , ולמנהל השותף שלך , מתנדב! חג שמח!

שלום30

New member
תודה... לילה ובוקר טוב

אמנם אני לא רואה ב"מחר" חג, אך אני מאחל לך ולמשפחתך שנה אזרחית שמחה ופוריה.

למעלה