ל UV התותח...

CUT II CUT

New member
ל UV התותח...

UV תודה על השקעת הזמן והמרץ בסמינר אני בטוח שכולנו השכלנו, יצביע מי שלא למד לפחות דבר אחד (ואני אשבור לו אצבע) :) וצחי עם יש לך סיפור ששכחת לספר לנו הוסף אותו בשרשור...

Icarus Canopies

New member
לכל מי שהיה בסמינר...

גם אני נהנתי. אכן היה מוצלח גם לדעתי. תודה לצחי, אילן, מיכאל, דרור ואבי על הסיוע הטכני. ואני מזכיר, להתיעץ! לא להתביש, בשביל זה אנחנו כאן. שמיים כחולי - ומקוה שיהיו סמינרים גם בהמשך. UV

doublebass

New member
באמת תותח !

UV, באמת תודה על אתמול, היה ממש טוב וחיוני (במיוחד עם תחילת החורף) ומה יותר טוב מלבוא לסמניר ולצאת עם קופון...?
שוב תודה !

sigalby

New member
חשוב, נכון, ומוסיף המון

כפי שכבר אמרתי לך UV היה נכון וחשוב מאד לעשות סדנה זו. חשוב עוד יותר להמשיך ולערוך סדנאות כאלו אחת לתקופה (ולדעתי כל חברי המועדון יסכימו איתי שניתן לערוך זאת כסדנאות "כובע", כלומר בתשלום סמלי (עבור השקעת המרצה). החשוב מכל הוא לשמוע, ללמוד וליישם. ולדעתי חשוב שימצא חומר ההרצאות נגיש לקריאה בכתת הלימוד עבור כל הצנחנים , גם כאלו שלא השתתפו בהרצאה - והפסידו. תבורך. דורון בן יוסף

TinyTuli

New member
בהחלט יוזמה מבורכת!

אני באופן אישי למדתי המון. הצלחת להעשיר אותי הן במה שידעתי שאני יודעת, במה שידעתי שאני לא יודעת וכמובן במה שבכלל לא ידעתי שאני לא יודעת...
כל הכבוד על היוזמה, על השקעת הזמן והאנרגיות. בזכות שכמותך השמייים הרבה יותר בטוחים עבור כולנו. ממתינה לסדנת ההמשך! רויטל

למעלה