ל- the mutt

ל- the mutt

אחי אני חייב לדעת פול שיטות איך לתקן את הסקט פשוט תן לי כול שיטה שאתה מקיר לכול חלק בסקט תודה

the mutt

New member
יש מלא

אבל תלוי מה אתה רוצה לדעת.... למשל...טריק מאוד נוח וחכם: קורה הרבה פעמים שבגלל תרגילים מסוימים הנואז או הטייל נתקע ישר ברצפה והשכבות נפתחות...זה לא ממש פוגע בחוזק של הקרש אבל זה פוצע ומעצבן אז ככה , יש את השיטה המפגרת של להדביק עם דבק מגע...אבל זה לא פועל כל כך טוב וגם עדיין נשרטים מהקצה אז הטריק הוא הולכים לחנות של חומרי בנייה או משהו דומה(ACE קנה ובנה וכו´) וקונים חומר שנקרא: אפוקסי...זה מעין שפורפרת פלסטיק עם סוג של פלסטלינה בפנים(תבקש מהמוחר הוא יבין כבר. עכשיו...הדבר המגניב בחומר זה שהוא רך כמו פלסטלינה...אבל אם אתה מערבב אותו ומעסה אותו ביד...הוא מתחמם ואז עובר תהליך כימי שמקשה אותו והופך אותו לקשה כמו בלטה...אם ככה כותבים... בכל מקרה....מה שעושים זה...פותחים את השכבות של הקרש ומכניסים בעדינות את החומר לאחר שכבר ערבבת אותו...לוחצים את השכבות ביחד...והחומר שבולט החוצה מעצבים אותו בצורה הרצויה..משאירים את זה ככה במשך כמה דקות...אולי יותר ...לא בטוח...ו...וואלה! הכל מוחזק כמו שצריך ואסטתי... אם יש עוד בעיות אז תשאל

Bazooka Joe

New member
תגיד אחי (הודעה חשובה לכל הפורום)

אתה גם גולש גלים, נכון? איך אתה מסביר שאין בתפוז הזה פורום גלישה?? זה לא ייאומן, גלישת גלים זה אחד ענפי הספורט המפותחים ביותר במדינה. אני לא מאמין שיש פורום לשייט ואין את זה. אני לא גולש גלים אבל זה אחלה דבר ויש כ"כ הרבה שכן. בתכלס, אני הייתי מעדיף לאחד סקיטבורד וגלישה באיזה פורום אחד. ואתה יודע- כל הבליידרים (רון ונורית), הם יכולים לדבר עם עצמם על רולר גם בבית. חוץ מזה, שגולשי גלים, הרבה מהם גם נוסעים על סקט, שאין גלים. אז זה יביא לפורום עוד סקייטרים. או לפחות אנשים שיש להם עניין בזה צריך להציע משהו כזה לתפוז

Amir vehter

New member
רעיון טוב

ראסמי יש מלא גולשים גם אני אחד מהם. לא שנראה לי שצריך פורום גלישה לבד אבל שיחברו אותם ביחד. אם מישהו רוצה יש לי סרט מלא של גלישה של smp למי שרוצה כנסו לirc.dal.net #surfvideos או דברו איתי באייסיקיו 121519789

Bazooka Joe

New member
לרודני !

לגלישה וסקט יש מכנה משותף יותר ניכר מאשר לרולר, חוץ מזה שהבליידרים לא צריכים פורום. הם לא שואלים כלום ורק משכנעים את עצמם שרולר זה לא רק לנקבות. והם לא יותר מ-3 אנשים בפורום הזה אני אומר שכדאי שתשנה את שם פורום לסקיטבורד וגלישה. עוד לא אמרת מה דעתך על זה. אז אני מחכה

the mutt

New member
וואי וואי וואי

בטח שאני גולש! אני גולש עם כל החבר´ה מבית שמש! דרך אגב: הינה עוד 2 טיפים לתחזוקת הסקט. אולי לא כולכם יודעים את זה ...אבל לחלק יש ולחלק אין ...את חתיכת הברזל הקטנה העגולה שנמצאתבי הלאגר ובין האום שסוגר את הגלגל במקום החתיכה הקטנה והנראית לא משמעותית הזאת היא כלי תחזוקה טוב מאוד ללאגרים שלכם...היא מונעת שהמכסה של הלאגר(מה ששומר את הגולות שבתוך הלאגר בפנים) ידפק מהאום ומהציר עצמו... אם לא תשימו את החלק הזה...תוך זמן מסויים המכסה יפגם...יפול...ואיתו כל הגולות של הלאגר... אם תשימו ...הלאגרים שלכם יאריכו ימים...איפה אפשר להשיג חלקיק כזה? כל חנות סקט או חומרי בניין...אם אחן לכם מושג על מה אני מדבר...גשו לחנות הסקט הקרובה ושאלו אותם... טיפ מ"ס 2: אם הגריפ שלכם כבר לא כל כך תופס את הרגל...או שהוא נקרע כי אתם טיפשים כמו כמה נוסעים איתי ושמים את הקרש הפוך על מדרכה ומנסים לעשות cave man dark slide אז: תקנו גריפ חדש יא קמצנים מסריחים! עוד טיפים בהמשך

rodney

New member
אתה צריך להנחות תוכנית בטלביזיה ככה

כמו דודו מהום סנטר..אליל

rodney

New member
שלח לי באי מייל או משהו

ונשים במאמרים כל פעם עצה אחרת נעשה לך תיקיה משלך

the mutt

New member
אין בעיה...

נשמע טוב כבר יש לי טיפ בקשר לאיך לשמור יותר זמן על הצירים ועל איך שתהיה אחיזה טובה לגלגלים!

למעלה