ל- taro ..

ל- taro ..

אני מאד שמח שאתה משתתף פעיל בפורום. להבדיל מהמשיבים מטעם, תשובותיך מעניינות ולעניין. להבדיל מהם, אין לי כל כוונה לחקור אודותיך כדי ל"חשוף" אותך. להבדיל מהם, אני לא אתייג אותך. להבדיל מהם, עושה רושם שהראש שלנו הרבה יותר פתוח משלהם. ** מהם/שלהם = הנעולים, והבלתי נעימים בעליל, עם קיבעון מחשבתי הנוסעים בדרך חד סיטרית ללא אפשרות לבדוק דרכים מקבילות, ולאו דווקא בכיוון ההפוך.

מחזקת את דבריך

ומנסה ללמוד מכם. כך לפחות יצא לי גם משהו טוב מכמה ויכוחים, שלפעמים אני תוהה אם אינם חסרי טעם.. בתקווה..

אתם כל כך מתבשמים איש בניחוחו

של רעהו - נעים מאד, תארו וילידת המאה שעברה = מדוע שלא תפתחו לכם פורום פרטי משלכם? תיהנו ותרבצו ותתנו לבורים ולעמי ארצות שכמונו, עלובי אדם, חילונים סתומים ומרושעים, להמשיך ולהביע כאן את דעותינו הנלוזות. נעים מאד ייקח עכשיו את המילים שלי, ילך לאמנון יצחק, ויחזור ממנו עם ראיה ביד: אתם רואים? החילונים הלל מודים בעצמם שהם בורים ועמי ארצות....

וכרגיל "אוהד" ממשיך בשלו ...

מעוות את המציאות מעוות את דברי הכותבים בפירוש משלו - תוכיח לי ע"י ציטוט היכן נכתב עליך שאתה "...לבורים ולעמי ארצות שכמונו, עלובי אדם, חילונים סתומים ומרושעים, להמשיך ולהביע כאן את דעותינו הנלוזות...." ללא כל מגמה לנהל דיון איכותי מבלי לנסות להעליב ולבזות. מצטער אך אני חייב ללכת המשך יבוא....

ושתי

New member
וגם אתה "כרגיל"

רמת התפיסה שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש אבל הכי הכי היא ההערכה העצמית הצנועה שלך: "לנהל דיון איכותי". גיחי גיחי.

"ושתי" תני לי רגע לנסות OK ? ..

אמממ.. אממממ.. מצטער, לא הולך לי, מאד השתדלתי לרדת לרמה שלך, וזה פשוט לא הולך! אשתדל לעקוב אחרי התגובות שלך, גם אם לא מיועדות אלי, אולי אצליח במשהו?~?

taro

New member
אנחנו מתבשמים?

לא ראיתי את אוהד מחופש מוחה על "אהוד, העם צריך עוד אנשים כמוך!" אף אחד לא קרא לכם נלוזים ומרושעים, אם יש לך רגשות נחיתות זו בעיה שלך. אל תכניס לנו מילים לפה. אני אישית הייתי הולך לפורום אחר, אבל יש גבול לכמות הסילופים הקראיים, הלאומנים, המדעיים והציונים שאפשר לעשות בדת המסכנה הזו.

למעלה