ל- stars

רותיקה

New member
ל- stars

יש לי כמה דברים לספר לך....... אני הלכתי גם כן לראות את המורדים לפני הרבה זמן (שנה בערך). הצגה ממש יפה!!!! אני וחברה שלי הלכנו לראות את ההצגה מסיבה אחת: שיום אחרי זה אנחנו היינו אמורות להעלות את ההצגה בתאטרון אחר! אני- רותי (רותיקה) שיחקתי בתפקיד של גילת (כזכור: מיכאלה הבוגרת), וחברה שלי שיחקה את מה שאלון אופיר "המושלם" שיחק- וויליאמס. כל ההצגה (אגב גם אנחנו ישבנו ממש קרובות לבמה) אמרנו אותה בע"פ, וכשאיזה דמות מסויימת אמרה משהו אנחנו השלמנו אותה. השחקנים קצת שמו לב לזה ומידי פעם העיפו מבט לעברינו. בכל מיקרה אחרי ההצגה נפגשנו עם עדנה מזיה (או איך שלא קוראים לה), זאת שכתבה בעצם את המחזה. היא ממש חמודה. סיפרנו לה שבדיוק מחר אנחנו גם הולכות להופיע בהצגה הזו... וכמה מילים על אלון אופיר: אני עד לפני חודשיים (משהו כזה) לא ידעתי מי זה בכלל, והקטע האירוני ביותר היה שהוא זה שבחן אותי במבחנים לתאטרון צבאי. זה הלך ככה: פתאום ראיתי איזה איש אחד, ממש גמד , ממש מתלהב מעצמו, שכל הזמן קיפצץ בהתלהבות יתר, והיה ממש לא רגוע, והאיש הזה בחן אותי. כן יקירתי, זהו אלון אופיר.... הקטע האירוני עוד יותר היה שבטופס שחילקו לנו לפני כן היה כתוב שנכתוב את ניסיוננו האישי, ואני כתבתי ששיחקתי במחזה המורדים. כשעליתי לבמה לבצע את התפקיד שלי, הכנתי קטע מתוך חנה סנש, ואז בשלב מסויים אלון אופיר עצר אותי ואמר: "אני רואה ששיחקת במורדים" עניתי לו "כן". אז הוא אמר לי שאני יעשה את מיכאלה הבוגרת, אך אמרתי לו שאני לא ממש זוכרת את המשפטים (כי בכל זאת זה היה לפני שנה), והוא אמר שלא נורא, שאני אתחיל והוא יזרוק לי משפטים. התחלתי שורה אחת וזהו....לא זכרתי כלום..........בכל השלב הזה לא ידעתי שאלון שיחק במורדים. אם הייתי יודעת מראש, הייתי מכינה לי את הקטע הזה בבית, ואולי סיכויי להיתקבל היו טובים. לסיכום, כל הדברים הרעים קרו לי, והכל הלך נגדי! (גם לא ידעתי מי זה האלון אופיר הזה, גם לא ידעתי שהוא שיחק במורדים....) וזהו בעצם....... ההצגה ממש מעולה!!!! (גם ההצגה שאני העלתי הלכה טוב), ואלון אופיר הוא סתם גמד מתלהב!!!

למעלה