ל-SILVEY

פלובדיב

New member
ל-SILVEY

היי. עשיתי את המתכון המשודג שלך לעוגת הגבינה...יצא מעולה. אכן "כמו סוכר" הוא כמו סוכר. הטעם נפלא. אומנם לא התאפקתי והוספתי 4 כפות סוכר רגיל בנוסף וגם היוגורט 1.5% היה עם סוכר בטעם ווניל ...אבל עדייין חסכתי קלוריות עם ה"כמו סוכר"... בכל מקרה, הטעם יצא לי נפלא אבל הנפח, היה חצי ממה שאת הראת בצילומים. אבל לא נורא, העיקר הטעם...
... החיסרון העיקרי בעוגת גבינה זה שהן נגמרות נורא מהר, במיוחד שעושים אותן דיאטיות ואז אוכלים יותר....
. שוב, תודה

פלובדיב

New member
28../images/Emo26.gifולכן זה יצא יחסית מאוד דק

ואולי גם בגלל שכל 5 דק' פתחתי את התנור בגלל יצר הסקרנות שגבר עליי. בכל מקרה אפיתי את העוגה כשעה רוב הזמן ב-150 מעלות וחלק מהזמן גם ב-100 וגם ב-75 כי ממש הרגשתי שהיא עומדת להישרף....

פלובדיב

New member
../images/Emo66.gifאולי עדיף להחליף את 4 הכפות

קורנפלור ב-4 כפות קמח תופח מאליו? כך שהעוגה תהיה יותר יציבה ולא תצטמק עם הקירור?

yifatushc

New member
גם אני אפיתי בתבנית 28

והיא עדיין יצאה בגובה סביר. יכול להיות שיש קשר לכל שהסוכר הוחלף?
אך אני לא בטוחה בכך, אשמח לשמוע עוד דיעות.
יפעת

silvey

New member
אני החלפתי את הסוכר לכמו סוכר והיא

יצאה גבוהה...נראה לי שזה בכל זאת בגלל ההקצפה וה"קיפול".

silvey

New member
כל ההתחלות קשות...../images/Emo6.gif

יכול להיות שהחלבונים לא הוקצפו מספיק...ואחר כך צריך בעדינות ל"קפל" לתוך התערובת...וכל תנור והשגעונות שלו. בפעם הבאה אפשר לנסות בתבנית 26 אבל אני מפחדת שהיא תעלה על גדותיה. אז אפשר לשים שקף בדפנות כדי להגדיל את שטח הגובה...אין בעד מה...

פלובדיב

New member
אבל למה לא להחליף את הקורנפלור

בקמח תופח או אולי באינסטנט פודינג?????? זה נראה לי הרבה יותר יציב ו"מתפיח" מאשר קורנפלור!!!

למעלה