ל-obelisk

impale

New member
האמממממ

האמת שהאיכות לא מספיק טובה.. זה אפילו נראה לי לא מקורי.. הקלף הזה בכלל לא זוהר.. הדרקון הלבן אם אני לא טועה מעולם לא יצא כ"קומון" בנוסף... כתוב עליו שהוא עריכה ראשונית.. אבל הריבוע שלו נראה כסוף ולא זהוב כפי שעריכות ראשוניות אמורות להיות..

slifer

New member
שטויות

קודם כל אומרים מהדורה ראשונה והם לא בצבע זהב, ראיתי סרטון של האלוף העולמי של שנה שעברה ואו מספיק טוב שכתוב שזה מהדורה ראשונה וזה כסוף. דבר שני זה לא שלי ולכן מבצובלא טוב ו-ל-כ-ן הזוהר שלו ירד. אז בבקשה לחשוב לפני שסתם מעירים הערות!

impale

New member
תשובה.

אני ראיתי תדק של אלוף הארץ של שניהם וגם תדק של אלוף העולם הקודם מקום שני שלישי רביעי חמישי ולכולם על העריכה הראשונה היו ריבועי זהב. פשוט כשסורקים קשה להבחין... באתרי מכירות אולי יותר קשה לראות אבל כן עריכה ראשונה (פרסט אדישן) מחוייבית להיות בצבע זהב. יש טעם שאני אתן כאן נימוק של שופט שקיבל הכשרה מטעם קונמי? (אני מכיר כמדומני את כל השופטים הרשמיים שעברו את מבחני הקבלה מבחינת אלו שגרים כיום בישראל.. אולי מלבד 2.. ואני גם יכול להביא ציטוטים של שופטים מחול מאתרים כמו פוגו ומטהגיימ)

slifer

New member
המשך לשירשור

זה המשך למה שאמרת. בחלק העליון אלה קלפים מהדורה ראשונה שחיפשתי באתר yugioh-land, והם מוכרי רק סחורה טובה והריבועים לא בצבע זהב! בחלק השני הם מהדורה שניה וגם הם לא בצבע זהב. דבר שלישי ואחרון: חבר שלי קנה משחק בשו מקבלים את שלושת לוחמי המגנט וגם הם מהדורה רשאןנה והם לא בצבע זהב!

impale

New member
האמממ

בתמונות שהבאת הריבועים נראים לי בצבע זהב.. קשה להבדיל בסריקות.. ככה זה.. בעקרון אם תגיע לטורנירים מכובדים בארץ כמו של רעננה ושל ראשון לציון יגידו לך שזהל א מקורי. (והם מקבלים תקלפים דרך היבואן הרשמי והמוכר על ידי קונמי של יוגיהו בארץ.) אני פשוט מבין כל כך טוב בזיוף הזה.. כי כשאני התחלתי לשחק כל הקלפים שלי היו כאלו ואז כשהכרתי את הטורנירים של ראשון הייתי צריך לזרוק אותם ולהתחיל לאסוף מחדש. בכל מקרה.. אני אתן לינק לכמה מהשחקנים המכובדים של הארץ.. אולי לאחד מהם יהיה כוח להרשם ולהגיב =\ (אבל זה כנראה יהיה יותר מאוחר כי האינטרנט שלי מתנתק כל הזמן ><")

slifer

New member
המשך

לדעתי הם לא נראים כמו ריבועים זהובים, אבל תלוי את מי שתשאל. שם רק מה ש ב-ת-ו-ך העין בצבע זהב(יותר נכון רק חלק מהתמונות של המהדורה הראשונה). *גם אצלי חלקם זהב וחלקם לא ויש לי את הקופסאות שאתם באו הקלפים עדיין וזה בדיוק כמו באתרים אמינים. זה מ-ק-ו-ר-י!

Blaster Dragon

New member
גם אני נרתם לעזרת פרדי

דבר ראשון, יש לי אוסף של בערך 30 כחולי עיניים, כחול עין בצורה הזו לא יצא בפחות מאולטרה ככה שאין סיכוי שהשם שלו יהיה בשחור, מסקנה: זה זיוף דבר שני, כותב כאן מישהו שהוזמן לאליפות אירופה דבר שלישי, אתה לא היית אף פעם בטורנירים גדולים וכתוצאה מזה אתה לא יודע להבדיל בין קלפים אמיתיים למזוייפים הקופסאות לא אומרות כלום,הדרקון הזה לא אמיתי ורואים עליו את זה.

impale

New member
=!

גל לא מסוגל להגיב כאן מסיבה לא ברורה.. אבל אם תרצו אני אוכל לפרסם את התמונה של כל כחולי העין שלו (ויש לו מן הסתם קלפים הרבה יותר טובים ממפלצת 3000 התקפה 2 הקרבות בלי אפקט .. ואין לו מן הסתם כחולי עין בדק הראשי.. אבל הוא אוסף אותם @@) וגם את הלינק לאתר באפרדק שמוכיח שהוא קיבל הזמנה לאליפות אירופה =P

impale

New member
אני כבר הסברתי...

אביב וגל שבאו להגיב כאן הם 2 שחקני טורנירים אשר מומחים בהבדלת קלפים מקוריים ולא מקוריים הזיוף של "קלף עריכה ראשונה בעל ריבוע כסף" הוא זיוף שמוכר לנו... קל מאוד לזהות אותו רמח הקשיחות שלו שונה מקלב רגיל הצבע שלו שונה לפעמים יש בו קלפים שלא קיימים בהוצאה ספציפית (למשל כמו כאן-דרקון לבן קומון) ובעקרון שוב,זה דבר שראינו הרבה.. גם באליפות הארץ היו כמה אנשים שהביאו כאלו ולא יכלו להרשם לטורניר.

למעלה