ל-nicky fricky כנסי לפה!

bsb girlll

New member
ל-nicky fricky כנסי לפה!

לעזאזל איתך ניקי! (אם זאת באמת את)... זאת מור לידיעתך... ואם זאת את אז מה קורה לך?! יש לנו אתר ביחד! היינו מדברים כל יום במשך שעות על הכל ואת נעלמת לי! מה קורה לך?...

bsb girlll

New member
www.bsbworld.up.co.il

את יכולה להיכנס לפרטים שלי ולמצוא אותו שם... ולידיעתך, הוא לא מעודכן בכלל. כבר איזה חצי שנה. יודעת למה? כי ניקי עזבה אותי...

mya 6

New member
מור!! זאת מעיין!!

הי!! מה שלומך איך הולך?!?!! אני מקווה שבסדר... ברוכה הבאה לפורום!!

bsb girlll

New member
היי מעיין!

מה המצב? אצלי הכל אחלה... עוד כמה חודשים ואני יוצאת מהמקום המסריח הזה שקוראים לו "חטיבת ביינים היובל" לתמיד! חחח... בקיצור, יש לך איי סי קיו? או כל דבר אחר שנוכל (אני, שירי, ענבר, ג´סיקה, ירדן ועוד...) ליצור איתך קשר? יש לך פלאפון? כי אם כן אני יתן לך ת´מיספר של הפלא שלי... וגם אם לא אני יתן לך אותו
תיתקשרי מתי שבא לך! ותגידי יש לך ת´פלאפון או ת´טלפון של ניקוש? אני מזה רוצה לדבר איתה אין לך מושג!!! יש לה איי סי קיו? משהו? אם יש לה בבקשה תיתני לי אני חייבת לדבר איתה!

mya 6

New member
את עוד בקשר איתם?!

וואו... זה היה מזמן!!! יש לי פלא, אבל.... (ידעת שיבוא אבל נכון..?) אני לא אתן לך אותו... כי אני עדיין..(למרות הזמן שאנחנו מכירות..) לא מכירה אותך... יש לי אי-מייל אם את רוצה.. [email protected] טוב.. בי!! תסתכלו אל התמונה!!מהחתונה של קווין.. איזה מהמם!!

bsb girlll

New member
בקשר איתם?...

רק בקשר?... אני מדברת עם ענבר באיי סי קיו ברגע זה! אני מדברת עם שירי כמעט כל יום ואפילו עם ג´ס וירדן אני עדיין בקשר מהאיי סי קיו ומבננה בום... את יכולה לבוא לצ´אט של תפוז עכשיו לחדר בלה?

למעלה