ל n0

• פותח הנושא S-G-T
  • פורסם בתאריך

S-G-T

New member
ל n0

תגיד יש לך איסיקיו - עוד משהו - האימייל הזה נכון או שזה סתם ? :)

N0

New member
ICQ ?

מה יש לכולם מהICQ הזה, N0 ממש לא התלהב. והאי מייל נכון... (טוב הוא לא היה עד עכשיו אבל N0 החליט שזה ממש לא משנה אם תיהיה כתובת אי מייל שכל הג`אנק מייל יגיע אליה הוא גם ככה לא בודק אותה). אם אתה רוצה אתה מוזמן לכתוב ל[email protected] רק כדאי שתודיע לי אחרי שאתה שולח משהו כי גם את הכתובת הזו אני לא בודק יותר מידי (בכל זאת לך תפרסם אי מייל בפורום). N0

S-G-T

New member
...

גם אנ ילא מת אל איסיקיו - יותר מידי חורי אבטחה ... :( אבל מה אפשר לעשות ? אודיגו ???? מירכ ??? מה ? כאילו ... ולמה לך אין איסיקיו ? נכון זה פותח חלון הזדמנויות לחברה הרעים אבל ....

marron

New member
חורי אבטחה????

אם יש לך את כל התוכנות הגנה האפשריות וביל גייטס בטח סידר לך תוכנה פרטית משלך בפרוטקציה אז אפילו לדבר באיסיקיו אתה לא יכול??? גם אי-מייל שאתה בודק אין לך??? איך אתה יוצר קשר עם אנשים חוץ מבפורום? תנסה פעם איסיקיו ותראה שזה תוכנה נורמלית (בשבילך זה לא מספיק כי אתה האקר מנוסה ומשוכלל ובטוח אתה לא משתמש הווינדוס או בEXPLORER ז נורמלי זה לא מספיק)ואפילו אפשר להשתמש בה!!!!

N0

New member
עזוב חורי אבטחה...

אם אתה רוצה תתקין במחשב שלך טרויאנים בשביל הכיף (N0 לא מתנגד הוא גם לפעמים נוהג להתקין ווירוסים על המחשב שלו כשמשעמם לו והוא רוצה לראות זיקוקים עפים על המסך) אבל בכל זאת הICQ הזה זה חרא, כל הזמן או או ואופס ואל תתנתק יש לך הודעות שלא נקראו , אז שהוא ישקיע את העשר דקות הורדה והתקנה... לא נראה לו. ICQ זה הפלאפונים של האינטרנט, מאפשר לאנשים להציק לך בכל מקום ברשת. N0

S-G-T

New member
...

נכון התוכנה באקדור מהלך - אז ? לי יש ממש מלא דברים אישיים סופר פרטיים - מה אני עושה ? מוריד כל פעם pgp חדש סם להכל אינקריפציה אם אורך קוד מעל ל30 אותיות קטנות גדולות סימנים וכו מקליט הכל ל4 דיסקים (2 המכילים את המידע ו2 לגיבוי) מוחק הכל מהמחשב ומתקין איסיקיו :) אז מה הבעיה ??? אז נכון ההאקרים הסופרדופר יכולים לצחוק והכול אבל למי אכפת ??!?!?! כאילו למה לוותר אל איסיקיו ? תתקין תמצא חורים נסה לתקן - איכשהו .... וחזור אל התהליך ....(עד יום מותך)....

N0

New member
N0 אמר...

שזה לא החורים זו פשוט תוכנה מעצבנת. N0

למעלה