ל- mornor

תומרותם

New member
ל- mornor

מה מצב השאיבה אצלך בעבודה? משתפר? אני מצליחה לשאוב עכשיו כ-120 בעבודה, וזה ממש מעלה את המצברוח!
לעומת זאת אתמול בערב (אחרי שהיא ישנה) הצלחתי רק 60...
לא פייר! בעצם כל יום שעובר ואני מצליחה לא לתת לה תוספת של תחליף - אני מאושרת.. ככה שיגיע אוגוסט ואין משפחתון היא תהיה איתי שוב ותאכל רק איתי.

mornor

New member
לתומרותם

כל הכבוד על הכמות! אני מרגישה כבר כמו מחלבה - בבוקר שואבת 100 אח"כ בעבודה שואבת פעמיים - 110 + 120 ובלילה גם לי יצא מעט - רק 50... כשיוצא 60 אני מאושרת! המשיכי כך!!!! ביי

תומרותם

New member
עכשיו לילה ../images/Emo29.gif

והצלחתי לעבור את מחסום ה-60 !!! סחתיין על שאת שואבת פעמיים בעבודה. אני לא מצליחה להגיע לזה. פעם אחת ב-12-1 יחד עם ארוחת צהריים... לילה טוב!

sagitlaleche

New member
כל הכבוד ../images/Emo20.gif

כל הכבוד על התמיכה שאתן נותנות כאן אחת לשניה. זה חשוב מאוד, לא פחות מהתשובות שלי פה. הכמויות שאתן שואבות יפות מאוד! יש זמנים שיוצא יותר חלב, יש זמנים שפחות. אתן תלמדו את הגוף שלכן ומתי הוא מנפיק יותר חלב ותדעו למה לצפות ולא להתאכזב... אני גאה בכן!

אלינה12

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif ושאלה

אני מבינה שאתן שואבות בעבודה לפחות פעמיים ביום, אז מה לגבי סטרליזציה של משאבה ובקבוק? אני אחרי כל שאיבה בבית עושה סטרליזציה, אבל בעבודה זה בלתי אפשרי, אז מה אתן עושות?

mornor

New member
סטריליזציה

אני מנקה את המשאבה עם מים חמים וסבון, הבנתי גם שצריך לעשות סטריליזציה רק לפני הפעם הראשונה שמשתמשים. (שגית גם רשמה על זה בפורום, את יכולה לעשות חיפוש) אחר-כך אני מייבשת הכל על מגבת נקיה שאני מביאה מהבית עד השאיבה הבאה. בהצלחה

למעלה