ל- missy

123נעמי

New member
תודה

ממש לא רק ארבעת הפאזלים הראשונים נרכשו בחנות רוסית אבל הם תוצרת פולין יתר הפאזלים הם של החברות הרגילות

ssyוM

New member
אהבתי ../images/Emo99.gif

הפאזל של בעלי החיים מתחת למטריה משגע

123נעמי

New member
תודה ../images/Emo60.gif

תמונת הפאזל באמת מיוחדת הפאזל הוא של חברת DISET איכות החלקים לא משהו אבל אפשר לעבוד איתם הוא נקנה בארץ בחנות צעצועים

מממאיה35

New member
אהבתי

את הפאזל של הוילון או הוילונות הצבעוניים, 1000 חלקים. מה זה בדיוק? מהאיפה השגת אותו? ובכלל הפאזלים מאוד מיוחדים! כולם מורכבים אצלך?

123נעמי

New member
תודה ../images/Emo108.gif

אם את מתכוונת לפאזל הזה אז התמונה היא של עמודים עם דוגמאות צבעוניות של פסיפס הפאזל הוא של חברת DISET שניקנה בחנות צעצועים כאן בארץ כל הפאזלים שלי ניקנו בחניות כאן בארץ כרגע מונחים לי 7 פאזלים מורכבים על קרטוני ביצוע אחד על השני מחכים לפירוק ואריזה (פשוט רציתי לצלם אותם לפני הפירוק- מה שעשיתי אתמול- בשבת נפרק אותם
יתר הפאזלים מפורקים כבר וארוזים חזרה בקופסאות

מממאיה35

New member
למה לפרק ../images/Emo35.gif

והאם מתישהו את חוזרת לאותם פאזלים ומרכיבה שוב? אם לא, אולי אפשר להשאיר אותם מחוברים ולתת - לחברים, אולי אפילו למסור כתרומה למחלקות ילדים או דברים דומים לזה.. והפאזל הזה ששמת פה את התמונה שלו, הוא באמת זה שהתכוונתי אליו.. מקסים מקסים מקסים

123נעמי

New member
בדרך כלל

אני לא מרכיבה שוב את אותו פאזל לא חשבתי אף פעם על אפשרות לתרום אותם אולי בגלל שאני נקשרת לדברים וקשה לי להיפרד. נחשוב בנדון את ממסגרת כל פאזל שאת בונה? והכול תלוי על הקירות בבית?

מממאיה35

New member
אני לא ממסגרת אף פאזל

אני מדביקה עם הדבק של הפאזלים, שמה 2-3 קליפסים ותולה. כשלא בא לי לתלות את הפאזל או כשכבר אין מקום, אני מחלקת לאנשים שקרובים לי ורוצים. עכשיו אני עושה פאזל למקום העבודה שלי.לא יכולה לחשוב על לפרק פאזל מורכב, רק על כאלה שהתייאשתי באמצע.

האדרים

New member
התרשמתי מהגלריה! מה אם החלפות?

יופי של גלריה. מרשים. אנחנו מתכוונים להעלות בקרוב את תמונות הפאזלים שלנו לאתר. נודיע. לגבי הפאזלים שסיימת וכנראה לא תרכיבי שוב, חשבת להחליף עם אחרים? לכולם יש בוודאי פאזלים שלא יורכבו שוב, אבל לא ימוסגרו.

123נעמי

New member
רעיון לא רע

חשבתי על זה הרבה בזמן האחרון למה אין סיפריית פאזלים כמו סיפריית ספרים? יכול להיות לא רע אני בזמן האחרון קונה פאזלים בכמויות וזו הוצאה יקרה אני מסתפקת גם בפאזלים הרבה יותר זולים לי לא חשוב החברה חשובה לי התמונה ואיכות החלקים ואני שוב אומרת יש חברות זולות יותר עם איכות טובה מאוד של חלקים כשקונים הרבה מסתכלים גם על זה נשמח מאוד לראות תמונות של הפאזלים שלכם

גם אני חשבתי על זה

אבל זה רעיון לא ישים - בניגוד לספרים, אי אפשר לסמוך על פאזל מספריה שיהיו בו כל החלקים (כי זה עבר המון אנשים שאתה לא מכיר, ובהכרח חלקים יאבדו), וזה הורס את ההנאה. הפיתרון הוא "ספריה בייתית" או "מיני ספריה" - להחליף רק עם חוג החברים, או עם אנשים בפורום...

123נעמי

New member
תודה ../images/Emo39.gif

קצת באיחור אבל טוב מאוחר מאף פעם לא שמתי לב להודעה שלך. התחלף הדף :) גם בגלריה שלך שמתי עין על כמה שמצאו חן בעיני הבתים אני אוהבת פאזלים עם פרטים והעמוד עם הצמחים עליו - ממש יפה

למעלה