ל-JACKASS FOR LIFE

alexkagn

New member
ל-JACKASS FOR LIFE

תקודם כל, תודה על העזרה, הקרשים של אול צ´וייס טובים- הם חזקים וגם יש להם שייפ נחמד. מאד נוח וגם זול. דרך אגב מוכרים אותם בקסטרא ב-260 שקל. בכל אופן, יש לך מושג איך אשיג אותו? אין לי ברירה. סיפרו לי שהוא עובר באולי אופנוע... נחמד תודה, אלכס.

TIS

New member
200 שקל?

אני באתי לשם הוא מכר לי קרש ב-300 קרש של פאוול

alexkagn

New member
לך הוא נתן גלגלים חינם ?!

אמרו לי שבקסטרא אחד המוכרים הוא נדיב ועושה הנחות. זה נכון ?! אני אגיד לו שהגעתי במיוחד מנהריה...

TIS

New member
כן

אני לא יודע אם זה הוא נחמד במיוחד או כולם שם ככה (אני מניח שלא) אבל אחרי שהוא שמע שבאתי מ"רחוק" (בערך שעה נסיעה כיוון אחד) הוא אמר לי שהוא רוצה שאני אצא מרוצה ונתן לי גלגלים חינם. לא גלגלים משהו אבל יותר טובים מהקודמים שלי. מי יודע, אולי פעם הבאה הוא ייתן לי צירים

TIS

New member
אותי?

פאוול יותר טובים מאול-צ´ויס, לא? ואם לא אז - מטעויות לומדים.

alexkagn

New member
TIS

מאיפה אמרת שהגעת ? איך בערך נראה המוכר? באיזה סגנון (בערך...) פנית אליו? כמה שהשאלות האלו נשמעות מוזר... אבל זה חשוב לי. בתודה, אלכס

TIS

New member
תשובות

1.אמרתי שהגעתי מליד נצרת 2.לא זוכר איך נראה המוכר 3.לפי הפניה שלי הוא היה יכול לראות שאני לא ממש מבין במחירים וחברות. תגיד שבאת ממש רחוק (לא יותר מידי רחוק) ותראה כאילו אתה מתחיל ואז הוא ירצה שתבוא שוב אז הוא אולי ייתן לך הנחה או משהו. נראה לי שבגלל זה הוא נתן לי את הגלגלים.

alexkagn

New member
TIS

תודה רבה אחי ! באמת אתה גר ליד נצרת ? אולי כדאי לי גם לומר שאני מאותו ישוב... אם לא אכפת לך... ביי, ושוב תודה.

TIS

New member
אינטרסרף נמצאת בחיפה

בקניון שנקרא "קסטרא". זה ליד קניון חיפה ומרכז הקונגרסים. כשאתה נוסע לקניון חיפה אתה צריך כמעט להכנס אליו ואז להמשיך ישר כאילו לעלות על ההר. מימין תראה את קניון קסטרא. מקום יפה. יש שם ציורים יפים על התקרה והקירות
alexkagn - אין בעד מה. כבר אמרת פעם שאתה גר בנצרת. או שזה היה מישהו אחר? לא זוכר כבר. אבל טוב שאמרת שוב כי עכשיו אני אזכור.

alexkagn

New member
TIS

אני גר בחיפה... עכשיו אני צריך לחשוב על יישוב כלשהו שממנו אני "אגיע"... יש לך הצעות ?

TIS

New member
עוד רעיון

תגיד לו שבאת מג´נין או משכם.

למעלה