ל Iris1

דוד ק

New member
ל Iris1

רציתי להגיד לך תודה על תגובתך, אני משתמש בחלק מרעיונות אלו. בנוגע לשאלתך לאפרת טיפול אנליטי הוא טיפול פסיכולוגי רגיל. דבר שבעצם מומלץ לכול אדם לעבור ויכול לתרום רבות לילדים עם בעיות מיוחדות כמו ליקויי למידה. אבל אם חושבים על זה, באופן ישיר אין לטיפול כזה קשר ישיר להתמודדות עם בעיות אלו- זו פשוט המלצה לקבל טיפול פסיכולוגי, כי הטיפולים האחרים לא יכולים לתרום יותר ממה שכבר נעשה.

Iris-1

New member
תודה זה בדיוק מה שחשבתי

ואני עדיין לא חושבת שהילדה שלי צריכה את זה 4 פעמים בשבוע. היא נמצאת ממילא בשני גנים (אחד מהם לא נותן לה את הטיפול הזה ז"א פסיכולוג צמוד). ובגן השני נותנים גם נותנים כל יום. אמרתי לה לפסיכולוגית שאני מאמינה כמו שאני מכירה את הבת שלי ש-3 הימים שהיא אצלם מספיקים גם מספיקים. מה גם שגם בשנה שעברה היא קיבלה טיפול כזה (לציין רק פעם בשבוע). וטיפים נוספים ללימודים - אני עדיין חושבת בשבילך ואני מוכנה לשאול את אחי - איך עזרו לו החברים ואם יש לו רעיונות נוספים בשבילך. מהלימודים שלי (שגם אני הייתי עם קשיים - זה כל מה שאני זוכרת). דרך אגב עוד משהו אתה יכול להגיש עבודות מודפסות - יש יקבל על אלה שקשה להם אולי לקרוא את כתב ידך למשל. ושוב פעם תודה וגמר חתימה טובה.

למעלה