ל-IMPALE

ל-IMPALE

היי, פרדי, התקשרתי והם אמרו שאין להם בהפנינג. סתם עלתה לי רמת החרדות, המוכרת דיברה עם המנהל!!!!! והוא אמר שאין, אני מקווה שאתה יודע על מה אתה מדבר!!!

impale

New member
UP

ברור שאני יודע מה אני מדבר הם תמיד מחדשים אבל הם מביאים רק חבילות לא יחידים.. יחידים ארפשר להשיג מהשחקנים ובנושא חבילות-הם מביאים רק דברים חדשים כל הזמן.. אתה לא יכול לצפות מהם להביא משהו שהפסילקו לייצר כבר לפני שנתיים נכון ><? מה אתה מחפש שם ><?

impale

New member
האמממ

תראה.. יש להם כזה מדפים מלאים בכל מיני משחקי קונסולות משחק מחשב אין להם @@ אבל יש להם של הגיימבויי וכדומה ובקשר לקלפים היות ואין לי כוח לכתוב עוד פוסט אם תגיע לראשון תוכל להשיג כמה מחזקים בקלות....

תראה../images/Emo46.gif

א. התכוונתי למשחק גיים-בוי. ב. מה הבעיה? לך אין עוד מחזקים שנוכל להחליף?

impale

New member
תתקיף! תתקיף! זה בריא XD

בכל מקרה.. היום ומחזקים היום נחשבים לקלפים לא שימושיים רובם יצאו קומונים שאנשים יתנו לך בחינם הקטע שאין לי כוח ללכת לדואר ולעשות את הסידורים המתאימים כדי לשלוח תקלפים ומצד שני אני לא יכול לדרוש עליהם כסף כי לדרוש שקל על 10 קלפים זה מטופש... רק המכתב שלך יעלה לך כבר יותר... אם תגיע לטורניר => יתנו לך מחזקים אם לא תבוא => לא יתנו לך זה נורא פשוט ><"

Witchcrafts

New member
אין צורך לתקוף. $-:

הוא סה"כ מנסה לעזור, מן הסתם שהוא לא יכול להתחייב באיזו חנות יש את המשחק המדובר. בכל-אופן, חיפשתי באינטרנט אחר חנות שמוכרת את המשחק, ונתקלתי באתר הזה. נכתב שם שהמשחק חסר זמנית במלאי. הפרטים (לפי מה שנכתב בתחתית האתר): חנות אולגיימס - רח' דיזינגוף 271, ת"א, יצירת קשר - 03-6040964. אני לא יודעת אם אתה נוהג לבצע קניות דרך האינטרנט (ועד כמה אתה סומך על קניות כאלה). לדעתי, מוטב שתטלפן אליהם ותברר איתם. אם אתקל בחנויות נוספות, איידע אותך.

למעלה