ל hrmiony g

bagman

New member
ל hrmiony g

אני דווקא מאד להוט למצוא את הפתרון לחידות. אולי תוכלי לעזור לי בספר החמישי כי אני מה זה אוהב אם אני מצליח לנחש את הסוף. האם הצלחת לנחש מה מוזר בסקאברס לפני סוף הספר? האם ניחשת שעוזר וולדמורט הוא קווירל? האם חשבת שליומן יש חלק כה חשוב לעלילה? אם אחת מהתשובות שלך היא כן, אזאני מאד אשמח אם תעזרי לי לפצח את ספר 5.

Hermione G

New member
ניחושים X4

על היומן ניחשתי שהוא חשוב. לא ידעתי מה בדיוק הוא התפקיד שלו אבל ניחשתי שהוא יהיה מאוד חשוב מהרגע שהם מצאו אותו. בספר 1 דווקא לא ניחשתי על קווירל ובספר 3 ידעתי שסיריוס טוב אבל לא ידעתי שסקאברס הוא הרע וחשבתי על זה שאולי פטר הוא הרע אבל אני חשבתי שבגלל שהוא רע סיריוס רצה להרוג אותו ושהוא באמת מת, לא ניחשתי שהוא נשאר בחיים והוא זייף את המוות שלו. בספר 4 לא ניחשתי על מודי - קראתי את הספר במהירות בלי לחשוב הרבה באמצע... פשוט לא רציתי לגלות את האמת שלא יהרס לי הספר... בסר 4 הדבר היחיד שניחשתי היה זה שברגע שקארקוף הראה לסנייפ משהיד שלו ישר ניחשתי שזה סימן שלכל הדט` איטרים יש... אבל זה לא כל כך חשוב... לא כמו עניין המודי... בכל מקרה, בספר 5 אני לא רוצה לנסות לנחש, אם אני לא מנסה ולא חושבת על זה מלא באמצע אין לי סיכוי לנחש.. וככה אני מעדיפה את זה...

bagman

New member
ובינתיים?

יש רעיונות על כלל הסדרה? מה עשו הוריו של הארי או משהו כזה?

Hermione G

New member
יש ויש... X4

דבר אחד אני מרגישה בבטחון כזה מלא שאני כמעט מוכנה להשבע בו זה שהחיזיון האמיתי האראשון של טרילוני היה שהארי פוטר יביא לנפילתו של וולדמורט ולכן וולדמורט רצה להרוג אותו. בקשר להורים של הארי - חשבתי שאולי ג`ימס היה אורור. בקשר לכל הכסף שהם קיבלו ג`יי קיי אמרה שג`ימס ירש אותו מאביו כך שיכול להיות שג`ימס ולילי לא עבדו בעבבודה מכניסה במיוחד אלא דווקא העבודה של הסבא היא הדבר שחשוב לנו ולעליילה. נראה לי שהסבא היה אורור - הסבא גם הוריש לג`ימס את הגלימת העלמות שלו והגלימה היא אמצעי שיעזור מאוד לאורורי אז זה נראה לי הגיוני.

למעלה