ל Gokussj2

matan 18

New member
ל Gokussj2

רצית עוד תמונה סבבה קבל. דרך אגב באיזה תוכנה אתה משתממש כדי להמיר קטעי וידאו לתמונות רצות? ואיך אני משיג אותה גם כי אני חושק בא מאוד.

gokussj2

New member
פששש זה בצייר? זה מדהים , והתוכנה

תוריד מהקישור , אם יש לך בעיה להבין את התוכנה אז יש פה בדפים קודמים הסבר שכתבתי, ניסיתי למצוא אותו אבל לא הצלחתי.

matan 18

New member
יש עוד שהכנתי אני אוהב לצייר

מממ זאת לא תוכנה גדולה ממה שאני רואה עכשיו אני בדיוק מוריד אותה.

matan 18

New member
נראה טוב

ניסיתי כמה פונקציות בתוכנה. אני מחפש את המדריך שלך בפורום אבל אני לא ממש מוצא. רוצה לעזור לי. איך אני שומר תמונות מתוך סרט?

matan 18

New member
אחלה

לכך לי כמה דקות להשתלט על התוכנה הזאת אבל הצלחתי. לרוע מזלי היא לא תומכת בפורמט של הסרטים שרציתי להמיר... יש לך רעיונות מה עלי לעשות?

gokussj2

New member
בטח רצית להמיר סרטי ריל פלייר...

אגב רק לידיעתך חיפשתי עכשיו בחיפוש מתקדם בהודעות שלי וכנראה שההסבר נמחק , אני שמח שהצלחת להשתלט על התוכנה , יש תוכנה שנקראת rm coverter שהיא הופכת קבצי וידאו מפורמט אחד לפורמט אחר איזה שתבחר

matan 18

New member
קראת את מחשבותי

כן הפורמט הוא באמת ריאלפלייר, יפה לך שידעת. אני יחפש את התוכנה שהמלצת עליה. ועכשיו הבנתי שאני עוד מיתקשה עם התוכנה. פעם אחת הצלחתי לכחת קטע מתוך סרט ולהפוך אותו לקובץ אחד ואחר כך שניסיתי שוב רק יצאו המון תמונות. שלא הקטע.

gokussj2

New member
תלוי על מה אתה לוחץ

יש כפתור שנקרא bmp שהוא יוצר את הקבצים האלה ויש כפתור gif

matan 18

New member
כן

הבנתי לא כל כך מסובך, אז כמה תמונות אתה שם בשניה נראה לי ש5 תמונות בשניה זה הכי מציאותי.

gokussj2

New member
אני עושה בד"כ...

לקטעים של שניה אני עושה 12 פריימים זה יוצא חלק ולקטעים של פחות אני עושה 8 , חוץ מזה שאני מנסה ורואה אם לא יוצא אני מפחית או מעלה אבל ד"כ זה המספר המתאים.

matan 18

New member
התוכנה שממירה

מאיפה השגת אותה בגירסה מלאה? אני רואה שרוצים עליה כסף או שנותנים אותה עם הגבלת זמן.

matan 18

New member
לא בדיוק ברור

לי איך זה קרה אבל פתעום התוכנה התחילה לתמוך בפורמט של הרייל פלייר בלי להמיר אותה לAVI או משהו כזה... מוזר אבל חיובי.

gokussj2

New member
אני גם משתמש בדמו...אבל התוכנה אצלי

לא תומכת בריל פלייר , תגיד לי אם שינית משהו בהגדרות שלה

matan 18

New member
לא פשוט

כשאני מעלה קובץ וידאו לתוכנה לא רואים את הראילפלייר אבל כשלחצתי לראות את כל הקבצים הוא נתן להמיר אותם גם.

gokussj2

New member
כן , מסתבר...

שכשניסתי את זה פעם על קובץ ריל פלייר אחר זה לא עבד מכיוון שהוא קובץ ריל פלייר לא מקורי אלא שהוא היה mpeg והפכו אותו לריל פלייר ולכן הוא לא עבר אבל התוכנה תומכת בריל פלייר מקוריים.

למעלה