ל-dreaming h הנה אחייך- שני בירדים,הם מצולמים אחד על תחתית עגולה והשני על טרמומטר
1 1צחי New member 25/8/04 #1 ל-dreaming h הנה אחייך- שני בירדים,הם מצולמים אחד על תחתית עגולה והשני על טרמומטר
ד דם צ ה ו ב New member 25/8/04 #7 כמה שאלות... כמה עולה בערך בירדי? כמה עולה בערך הטרריום שצריך לקנות לו?והאם מספיק טרריום שמכיל 40 ליטר? ומה עוד צריך לקנות בשבילו?וכמה הכל ביחד אמור לעלות בערך? תודה
כמה שאלות... כמה עולה בערך בירדי? כמה עולה בערך הטרריום שצריך לקנות לו?והאם מספיק טרריום שמכיל 40 ליטר? ומה עוד צריך לקנות בשבילו?וכמה הכל ביחד אמור לעלות בערך? תודה
D dreaming h New member 26/8/04 #8 צחי!! תודה רבה! ../images/Emo24.gif אני אשתדל להוסיף תמונות בימים הקרובים של האח, הצבעים שלו קצת שונים מאלו. תודה רבה!
צחי!! תודה רבה! ../images/Emo24.gif אני אשתדל להוסיף תמונות בימים הקרובים של האח, הצבעים שלו קצת שונים מאלו. תודה רבה!
1 1צחי New member 26/8/04 #9 בבקשה יש לבירדים שלי מופע צהבהב,תורשה מהאמא. זוהי ההטלה המאוחרת יותר שהייתה לדניאל כהן. אגב אני מצרף קישור למאמר שדניאל כתב ויש שם תמונה של כמה "מהאחים"
בבקשה יש לבירדים שלי מופע צהבהב,תורשה מהאמא. זוהי ההטלה המאוחרת יותר שהייתה לדניאל כהן. אגב אני מצרף קישור למאמר שדניאל כתב ויש שם תמונה של כמה "מהאחים"
1 1צחי New member 28/8/04 #11 ממש לא היו לו בקיעות השנה והם כרגע נימכרים,אך רב הבירדים מגיעים מיבוא. בכפר הנגיד היו גם כמה בקיעות.