ל- dogli3

ל- dogli3

בהמשך את תצטרכי לבנות דגם .. אם אמרת שאת עושה על אחד המפקים של ח"א, זה יהיה בלתי אפשרי האם את יכולה לבנות דגם של מפקד?

dogli3

New member
לך.

הראש שלי כל כך יצירתי כשהוא רוצה עד כי יש לי כבר סקיצה של דגם. מה שהוא מבדר במיוחד.. בטח תראי אותו כשנציג. בקשר להודעה אחרת שלך עם 12 העמ'- ישנם 14 מפקדים (לפי ספירת הWord) אז את 12 כבר עברת. תדאגי להוסיף רקע כללי על חיל האויר.. זה חשוב לא פחות. אחר יש מבוא וסיכום ושאר השיט.. תמיד אפשר לדחוף קצת נספחים בשביל הנפח. בהצלחה! אני כמעט סיימתי.

../images/Emo12.gif וואיי רותם את חרשנית!!!

אני לא מאמין שמלמדים אתכם את החרא הזה ועוד מחריכים אתכם לעשות על זה עבודות!
לנו שעורי מורשת היו עם פלקוביץ (הענק!) אבל לחדשים נראה לי לא יצא להכיר אותו בכלל. ולא היינו עושים כלום! בטח ובטח שלא עבודות משום סוג! כל כך הרבה מידע לא נחוץ! באסה לכם. אני משתתף בצערכם!
חחח... תסבלו בנעימים!!

dogli3

New member
בהחלט!

ואני לא סתם חרשנית- אני גם קוראת אנציקלופדיות להנאתי ואפילו מילונים שלמים! תתמודד עם השמועה הקשה..
אני לא מבינה אתכם.. אני עושה עבודות חקר בשביל הכיף ואתם בוכים על עבודה מסכנה שנתנו לכם בבית ספר.. יא אללה אתכם..

עצה שתעזור לכם לעבור את ט' בקלות

כל הציונים בכיתה ט' וכל הדברים שמלמדים אתכם בכיתה ט' לא חשובים! אתם תחזרו על אותם הדברים ואפילו תעמיקו בהם בכיתה י' ומעלה אף אחד לא מסתכל על הציונים של כיתה ט' אתם רק צריכים טיפה להשקיע כדי להיות חניכים מצטיינים או להתקבל למגמה שתרצו להגיע אליה... אני מציע שתשקיעו בעבודה הזאת ברמה מספיק נמוכה כדי לרצות את המורה ולא יותר מזה... אני יודע שאם זה היה אני בכיתה ט' אז הייתי עושה עבודה של פחות עמודים, הייתי מגדיל את הכתב בוורד... הייתי מוסיף תמונות, שער וזה כבר הרבה פחות עבודה

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifרותם אני פשוט לא מאמין!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

1. אל תחרשי זה מסוכן לבריאות!
2. באמת יהיה לי קשה להתמודד עם העינין הזה! 3. אל תחרשי זה מסוכן לבריאות!!
4. את עושה את זה בשביל הכיף?! מה השתגעת? 5. אל תחרשי זה מסוכן לבריאות!!!
6. רק שתדעי אני עצוב נורא עכשיו! וזה באשמתך! 7. אל תחרשי זה מסוכן לבריאות!!!!
8. ווואייי רותם אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!! 9. בא לי לכתוב אל תחרשי זה מסוכן לבריאות אבל כבר לא נעים לי! נ.ב. מה שכתבתי שמסוכן לבריאות זה לחרוש, רותם, אז אל!!

בילבלת אותייייייייייייי

רגע לא צריך לעשות רק על מפקד אחד .. ולמה את לא משתפת אותי בקשר לדגם .. אה ועוד משהו כל אחד יכול להיכנס לכאן ולהוציא על המפקדים אם כך העבודות של כולם יהיו אותו דבר ..

dogli3

New member
אז אעשה לך סדר בדברים->

לי לא זכור שאורן אמר לעשות על מפקד אחד וגם מבחינה הגיונית זה לא הגיוני כי.. מה בדיוק תכתבי ב-12 עמ' עליו? באילו שעות הוא אוכל ארוחת בוקר ובאיזה גיל הוא נגמל ממוצץ?
(אם בכלל..) לא משתפים בדגם כי זה רעיון מקורי ואם כולם יעשו את אותו הדבר, מה ייצא מזה? חוץ מזה, לא יקרה כלום אם כל זוג יחשוב קצת על מה שהוא.. בטח שאותו הדבר.. הרי מדובר באותו בנאדם, לא?

ברוכה הבאה לטכני

ככה זה, כל העבודות של כולן זהות. חכי לספרות של כיתה י"ב או כל דו"ח מעבדה בכיתות י'-י"ב.. תתרגלי. גם היום בכיתה י"ג העבודות של כולן זהות. זה כל הכיף.

בילבלת אותי !!

רגע לא צריך לעשות רק על מפקד אחד .. ולמה את לא משתפת אותי בקשר לדגם .. אה ועוד משהו כל אחד יכול להיכנס לכאן ולהוציא על המפקדים אם כך העבודות של כולם יהיו אותו דבר ..

למעלה