ל- directory האיש האגדה

• פותח הנושא zeus.
  • פורסם בתאריך

zeus.

New member
ל- directory האיש האגדה

ל-directory בוא אני אספר לך כל מה שאתה צריך לדעת על ראסטות בוא נתחיל בזה שיש בתחנה המרכזית החדשה בת"א מקום שעושות שם כמה אתיופיות צמות או ראסטות וגם כל מיני דברים אחרים מומלץ ללכת לשם שתילך לשם לעשות יקח לך בערך שלוש שעות לשבת שם בזמן שהן עושות לך את הראסטות וזה יכאב אז תכין את עצמך לא רק כואב ביום ההוא שהן עושות לך לך את זה אלא גם קשה לישון אם זה וגם תרגיש יומיים אחרי זה גם כאבים אבל זה יעבור אחרי זה פלוס הראסטות שלך יעמדו אבל אל תידאג זה יסתדר יפה בהמשך עוד דבר שאתה צריך לדעת זה שלא תוכל לשתוף את השיער או ליצןר מגע עם מים בשיער למשך כ-חודשיים עד שלושה אבל אחרי זה מותר והדבר הכי חשוב המחיר טוב המחיר זה קצת בעייתי זה יקח לך כ-300 שקלים מהחיסכונות אז תכין את עצמך מקווה שעזרתי לך אחי בהצלחה ממני זאוס

directory

New member
אחשליי מה המצב גבר ?

תגיד.. אתה לא במקרה מהצ´ט של מישקי ? -------- ולתגובה: כואב? אימאל´ה אנ´לא בנוי לדברים כאלה.. אתיופיות? הממ.. כוסיות לפחות ? =)) שלוש שעות לשבת? DAMN.. נוכל לסבול את זה איכשהוא. קשה לישון? שטויות.. אני ישן במילא שעתיים שלוש בלילה.. לא לשתוף שיער חודשיים שלוש? שטויות.. לבנאדם שמתקלח פעם בחודש זה לא כזה ביג דיל.. 300 שקלים ?????? בנאדם.. תחשוב שאני בא מהצפון הרחוק.. 300 שקל זה לא כולל את הכסף נסיעות ואוכל וכל השאר... בכל אופן, עזרת לי במידה מסויימת.. טנקס אחשלי =)) נ.ב יש לי עוד בערך שנה לגדל שיער כדי שהוא יגיע לאורך הרצוי ואז.. רק אז.. יגיע הקטע של הראסטות.. (אם בכלל) (שאלתי בעיקר בשביל ידע אישי ולא בשביל ללכת לעשות את זה מחר או בעוד שבוע).

למעלה