ל- DIGI LISTA דחוף!

DanaDuck

New member
ל- DIGI LISTA דחוף!

אני צריכה דחוף את האימייל של מאיה בר-שלום. המנהלת הפקות שלנו או מישהו נתנו לי כתובת אימייל שגויה. אם את לא רוצה לפרסם פה- בבקשה תשלחי לי את הכתובת לאייסיקיו שלי או לאימייל שלי (המצויינים באינפויי) תודיעי לי מה קורה ותודה מראש!

OFIRB9

New member
דנה נשמה

תני פרטים על הסדרה! מתי היא מגיעה? עם יוגי ודיביזי בחנוכה? ואיזה מדובבים יהיו שם? *___*??? אני לא יכולה לעזור לך..עם הייתי יודעת את הכתובת של מאיה הייתי מנצלת את זע ^^;;;

DanaDuck

New member
אני לא יודעת אם אתה יודע...

אבל כל שחקן מדובב חתום על חוזה סודיות. זאת אומרת שאנחנו לא יכולים לספר שום דבר על התוכן והעלילה של הסדרה. גם טקסטים וקלטות שאני מקבלת הבייתה לעבור עליהם-סודיים. הסדרה עצמה תשודר בערוץ-הילדים, סביר להניח בעוד הרבה מאד זמן. (מעבר ל-2004 בטוח) והמדובבים הם אני, אורלי תגר המקסימה, יובל סגל השולט, עידו מוסרי ועוד. סבלנות!

OFIRB9

New member
אני בת

אה הכוונה לזה שעושה את ג'ייפי? קוראים לו יובל לא? *מפגרת!* טוב נחכה לזה...כמו שחיכינו לשרק 2...

DanaDuck

New member
לפי השאלה שלך...

לא ציינת שום דבר שקשור לדיג'ימון, בטח שלא מי דובב את ג'יי פי, אז מאיפה אני אמורה לנחש בדיוק? בכל מקרה, יהונתן מגון דיבב אותו.

OFIRB9

New member
רוסית....X_X

טוב תספרי לי על מה זה? אני לא הבנתי עוד בבקשה.... ותחזרי לצ'ט לאן נעלמת לי!? הלו!?!?!?

Apikachu L

New member
זה על ילדה שקוראים לה../images/Emo58.gif

סאקורה ויום אחד מישתנים חייה(לא ראיתי פרק א') והיא אוספת קלפים של יצורים שמזיקים או שסתם....

star_female

New member
אממ... לא בדיוק מזיקים

יותר מאוחר מגלים מה הקלפים האלה בדיוק (ואם בגרסה העברית לא אז אני אגיד לכם -.-; אבל זה יהיה עוד הרבה זמן) בעיקרון זה על ילדה שמוצאת ספר בספרייה הישנה של אבא שלה וקוראת מה שכתוב עליו - "ווינדי" (רוח), ואז פתאום יש רוח חזקה וכל הקלפים שהיו בתוך הספר עפים ומשתחררים, כל אחד למקום אחר בעיר, והיא צריכה לאסוף אותם בחזרה לספר לפני ש"אסון גדול יקרה". עוזר לה יצור קטן וחמוד בשם קרו-צ'אן (Kero-chan), שאמור להיות השומר של הספר. כמובן שזה רק התחלת הסיפור (וכיאה לקלאמפ יש הרבה טוויסטים ודמויות עד שמגיעים לפואנטה). זאת העלילה - אם הם ילכו לפי הגרסה היפנית. אם זה לפי הגרסה האמריקאית אני לא יודעת :X

star_female

New member
אני אשתדל להיות רגועה

1 - אף פעם לא ראית את הגרסה היפנית אז את לא יכולה להגיד שהיא חולנית, בטח שלא "מדי". 2 - גם את הגרסה האמריקאית לא ראית אז את לא יכולה להגיד שהיא *לא* חולנית. 3 - אני כותבת מספרים כדי להישאר רגועה ולא לכתוב בלי סדר והיגיון. 4 - בגרסה היפנית יש עלילה, דמויות ויחסים בין הדמויות. הם *מרגישים*. יש להם קולות נורמליים. הם לא נשמעים ההיפך ממה שהם אמורים להישמע. יש שם שירים (מקסימים) ויש שם סדר הגיוני לפרקים. או יותר נכון סדר בכלל. לא צינזרו שם דברים חסרי ערך וגם לא דברים בעלי ערך, לא צינזרו שם חצי מהעלילה, לא הורידו פינה שלמה בסוף כל פרק והכניסו במקומה פינה אחרת כדי לחפות על זה שהם לא שידרו בכלל חצי מהפרקים ואת אלה שהם כן שידרו הם שמו על shuffle וראו מה יוצא. 5 - אני עדיין מנסה להישאר רגועה, מצטערת אם זה לא נשמע ככה, אבל זה קצת קשה כשיורדים על אחת מהסדרות הכי אהובות עלי ואומרים שהגרסה השחוטה שלה, לא, אני לא אגיד גרסה כי זה מרמז שיש *קשר* בין שתי הסדרות ואפילו אתם שמתם לב לזה שאין שום קשר אני מניחה, הדבר הזה ש-Nelvana עשו מהאנימצייה היפה של קארדקפטור סאקורה וקראו לו "קארדקפטורס" (ואני מניחה שככה זה גם יקרא פה, כי אם אתם הולכים על השחיטה המדובבת אז זה בטח לא יהיה קארדקפטור סאקורה), פחות *חולנית* מהגרסה המקורית, כשלא ראית אפילו אחת מהגרסאות האלה, זה קצת מעצבן. קצת. מצטערת אם לא הבנת כלום ממה שכתבתי. זה בסדר, קשה להיות הגיוניים כשלא מצליחים לחשוב.

Goggle Girl

New member
ובואו לא נשכח

את השמות המדהימים שהמציאו לדמויות! >< כאילו, זואי לאיזומי וJP לג'ונפי עוד איכשהו יש קשר, אבל שמישהו יגיד לי בשם היאוי איך למען השם יש קשר בין יוקיטו ל...ג'וליאן סטאר *מתה*

star_female

New member
.... ../images/Emo58.gifים אפשריים

סתם דוגמא לכמה שינויים. מהנקודת מבט של Nelvana (האולפנים שאחראים לקארדקפטורס) כמובן. ילדה בת 10 מאוהבת בחבר הכי טוב של אח שלה - אוי ואבוי! פשע לאנושות! לחתוך! >< *ילד* מאוהב באותו נער - חס וחלילה! היפנים מנסים לעוות את המוח של הילדים שלנו! אסור!! הוא צריך ~לפחד~ ממנו, כן! הוא מפחד ממנו! לילדה אחת יש רגשות של קצת יותר מחברות כלפי חברה שלה - O_O פשע! מה פתאום! כל הילדות התמימות האמריקאיות יהפכו להיות לסביות עכשיו! ילדה סינית רוצה להתחתן עם בן דוד שלה לפי המסורת של המשפחה - רוע לב! מה הם חושבים! עכשיו כולם יתחילו לחשוב שגילוי עריות זה דבר טבעי! ילד וילדה הם זוג - מי שמע על דבר כזה! אהבה זה דבר נתעב! חס וחלילה! צריך לחתוך!! >< וכולי וכולי.

moon flower

New member
-_-" ראיתי סיילור מו(ם)ן בסלובקית

וגם את העונה ה-2 של דיג'ימון בסלובאקית וכנ"ל לגביי פוקימון ואפילו גראווי ראיתי שמה! (פרק 9 נראה לי...)

star_female

New member
אני ראיתי קארדקפטור סאקורה בטורקית

וזה עדיין היה יותר הגיוני מאשר אם הייתי רואה את זה באנגלית. לפחות שם לא צינזרו כלום (אולי 10 שניות כל כמה פרקים, וגם זה אני לא בטוחה).

Apikachu L

New member
מממ...למה?

הייתי באורקאינה וראיתי...לפי הגרסא היפנית(בגלל הדיבוב הרוסי הגרוע שומעים את היפנית)אני מבינה ומדברת רוסית ככה שלא היו לי בעיות. ולמה "אלוהים ישמור?"

DanaDuck

New member
נשמע הזוי משהו...

ואל תעלבי, אני רוסיה בעצמי במקור, אבל רוסית נמצאת אצלי מקום שני בתור השפה הכי מעצבנת עלי אדמות אחרי ערבית כמובן.

למעלה