ל-delete - בהמשך לדיוננו

ל-delete - בהמשך לדיוננו

קראתי את הודעתך "טעם לפגם" אבל לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה, או אפילו מה אתה אומר. לכן דחיתי את התייחסותי אליה ועכשיו חזרתי לשם (העץ כבר לא יקפוץ, אז אני פותח הודעה חדשה) בנסיון להבין ולהשיב. ש/א = שאלה/אמירה ש/א: "טענתך כי אתה מפיץ קונג פו שאינו שיטתך, על פניה מעוררת תהיה" ת: לא מבין... לא מצליח להבין על מה אתה מדבר ש/א: "תקשורת המונים נראית כמדיום טבעי הרבה יותר" ת: אכן, מדיום מצויין - ורבים עושים בו שימוש, אולי גם אני בעתיד, אבל מה הקשר? כל אחד מאיתנו תורם את חלקו הצנוע ש/א: "זה כולל את המרכז הישראלי לטאי צ´י" ת: בוודאי שאני תומך בפעילותו של המרכז הישראלי לטאי צ´י, למרות שעד היום עדיין (!) לא יצא לי להפנות לשם תלמידים (נראה שפשוט לא היה צורך בכך) ש/א: "קורסי מודעות שונים ומשונים, מסיבות אסיד" ת: ???????? ש/א: "קונג פו הינו כל מה שאינו הטאי צ´י הספציפי של המרכז" ת: הטאי צ´י הספציפי של המרכז הוא בהחלט תחום של קונג-פו (מילולית) ש/א: "אני יוצא מנקודת הנחה שפיספסתי את המסר המרכזי שלך, אבל תהרוג אותי אם אני יודע מה זה" ת: שאלת למטרות המרכז לפי הערכתי + למטרותי. השבתי. לא מבין על איזה מסר אתה מדבר מעבר לכך (לא חושב שהיה כזה) ש/א: "במרכז מלמדים אנשים להשתמש ביכולות לחימה וריפוי הקיימות בהם, גם אם דרך לימוד אמנות ספציפית" ת: כמובן, זה מובן מאליו, לא? ש/א: "כלומר אתה תומך לחלוטין במעשי המרכז, ורק רוצה להגביר את הזרם?" ת: נו, ברור, לא? אם ה"זרם" הוא מה שאנחנו מדברים עליו, אז המרכז יוצר חלק ממנו, אני יוצר חלק ממנו, מליוני מדריכים נוספים יוצרים חלק ממנו - מה השאלה???

האמת, רוב השאלות נבעו מפיסקה יחידה

כתבת "בכל המקומות בהם כתבתי "קונג-פו" התכוונתי לא לשיטה מסויימת, אלא למכלול היכולות האנושיות המופלאות הקיימות בכל אחד מאיתנו, כולל יכולת ההגנה העצמית המופלאה שלנו ויכולת הריפוי המופלאה שלנו" בעצם האמירה עשית לכאורה שתי פעולות א) הוצאת את ה"טאי צ´י הספציפי שנלמד במרכז" ממכלול הקונג פו שאותו אתה מפיץ ב) אתה (לכאורה בלבד, וזה היה הקטע שלא הבנתי) מלמד משהו שהוא אינו שיטתך דווקא, כלומר, משהו שכולל גם את כל הידע שלך. בקיצור, אתה מלמד יותר משאתה יודע, עולם ומלואו ממש, בסייג יחיד - (א). כיוון שהנחתי שלא לכך התכוונת (מעולם לא הכרתי מישהו שהתיימר להבין ולדעת הרבה מעבר לידיעותיו בפועל, שאת דעותיו כיבדתי) כתבתי "אני יוצא מנקודת הנחה שפיספסתי את המסר המרכזי שלך, אבל תהרוג אותי אם אני יודע מה זה". מקווה שעכשיו ברורה יותר אי הבהירות. נראה לי שאין לי בעיה/תהיה עם מה שאתה עושה - רק עם הניסוח (כנראה) של הודעתך (בעיה סמנטית אצלי קורב לוודאי).

למעלה