ל-deep ocean!!!

ל-deep ocean!!!

היי שירשרתי לך תגובה בע´מ 9 על התגובה שנתת לי, אז אשמח מאוד אם תקראי אותה.....
הייתי עושה לך קישור להודעה הזאת, אך אני לא יודע איך!!!! מישהו יכול לעזור לי?????? איך עושים קישור בהודעה????? אנא הגיבו... שלכם, עידודודו הלוחם

לעידודו

1. הנח את מצביע העכבר על הנקודה שמימין לכותרת ההודעה ולחץ על המקש הימני. 2. בתפריט שיפתח, בחר בפקודה "העתק קיצור דרך". 3. בחלון ההודעה (כשאתה כותב הודעה חדשה, או תגובה) יש קטגוריה בשם "כתובות אינטרנט נלוות" וקטגוריה בשם "קישורים בתוכן ההודעה". אתה פשוט צריך להדביק את הקישור למקום המתאים, באחת משתי הקטגוריות האלה, לבחירתך. *** מה פירוש להדביק את הקישור למקום המתאים? *** נניח שאתה רוצה שהקישור יופיע בתחתית ההודעה, מתחת לכותרת "כתובות אינטרנט נלוות". במקרה כזה אתה הולך לקטגוריה "כתובות אינטרנט נלוות" ושם הולך לחלונית "כתובת:" (יש שם 3 חלוניות כאלה). בחלונית זו אתה מוחק את התווים "//:http" שמופיעים בה ומדביק לתוך החלונית הריקה את קיצור הדרך. כדי להדביק את קיצור הדרך אתה לוחץ על המקשים Ctrl + V, או לחלופין משתמש במקש הימני של העכבר ומתוך התפריט שמופיע אתה בוחר בפקודה "הדבק". מצד ימין של החלונית יש חלונית בשם "תיאור:" (אחת משלוש חלוניות כאלה). שם אתה רושם את התיאור של הכתובת הנלווית. למשל: "הודעה של עידודו המגניב". אם, לעומת זאת, אתה מעדיף שהקישור יופיע בכחול, עם קו מתחת, בגוף ההודעה, אתה מכניס אותו לחלונית "קישור:" ומקפיד לרשום בחלונית "מחרוזת מתוכן ההודעה:" (שמימין לה) צירוף מלים מתוך ההודעה, שרצונך כי יקבל את הצבע הכחול. שלך באהבה, בן

ואייי בן תודה על השיעור!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ואיי עכשיו באמת הבנתי איך עושים קישורים וכל הדברים הללו....... ממש מגניב, איך שרשמת ממש עזר, הכל היה מובן!!!!! תודה על השיעור....
ואני אתרגל את זה.... שלך באהבה, עידודודו הלוחם שלמד לעשות קישורים נ.ב

ואיי בן תודה על השיעור!!!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo68.gif

ואיי באמת הצלחתי להבין.......!!!! וההודעה הייתה ממש כמו שיעור פרטי תודה בן!!!! אני אתרגל את זה..... שלך באהבה, עידודודו הלוחם שלמד לתקשר

deep ocean

New member
אוקיי הייתה לי הארה!

קראתי את ההודעה שלך עידו, ואמרת לי שהכי חשוב בקונג פו זה FUN FUN FUN ואז הבנתי למה יש לי חסימה ללכת לקונג פו כי לא ראיתי את זה ככה אחרי שנכנסתי למעמקי הנפש הבנתי שאני רואה את זה בתור עוד מבחן שמיכל צריכה להצליח בו. זה מאד פשוט-מגיל 0 אמא שלי עשתה לי מבחנים תרגילים מתוך כוונה להשקיע בחשיבה שלי כל מיני תרגילי- "הקף את יוצא הדופ"ן תקראי אתך זה תעשי פזל כזה תרכיבי את זה מה התשובה לזה וכו´ וכו´ הדגש בבית היה להצליח! להצליח! להצליח! מין הסתם כל העבודה הזאת השתלמה+גנטיקה טובה ואכן הצלחתי תמיד בנוסף, הלחצתי את עצמי מאד מתוך הפחד להיכשל באיזהו שלב נמאס לי מכל ההצלחה הזאת מכל הלחץ הזה והתחלתי להתמרד (בהתחלה בתת מודע מין הסתם) למשל-זה שלמדתי למבחנים בתואר הראשון יום לפני המבחן-זה היה מרד, מין רצון לעשות דווקא. להפתעתי/שמחתי גם אז הצלחתי, אז כל הלימודים שלי הייתי לומדת יום לפני, מכניסה את עצמי ללחץ-ומוציאה ציונים גבוהים בעצם שאני חושבת על זה-רק הלחצתי את עצמי יותר נכנסתי למין מעגל כזה רצון להיכשל (למידה יום לפני)+פחד להיכשל (שינון החומר במהירות שיא) בסוף התואר גם נבחנתי למצטיינת-ושוב שימחתי את הורים שלי לצערי!! בקיצור-לא עזר מה שעשיתי-עדיין הצלחתי עוד דוגמאות- בכוונה הייתי מאחרת למקומות בכוונה הייתי עושה דברים "רעים" ועכשיו קלטתי שגם בקונג פו הייתה לי מין שאיםה של-להוכיח את עצמי להראות לעצמי שאני טובה שאני מצליחה ואז יצרתי מעצמי ציפיות ומין הסתם זה הלחיץ אותי אוקיי אז עכשיו אני משנה גישה \אני באה לקונג פו רק בשביל ליהנות!!! לא אכפת לי אם אני אעשה תרגילים לא טוב לא אכפת לי אם אני אהיה התלמידה הכי "גרועה" אני באה ליהנות ולעשות מה שאני יכולה לא מנסה להיות תלמידה טובה לא מנסה להצטיין מצידי להיות ממוצעת ומטה אני באה ליהנות!!!! שיו איזו הקלה!

נפלאאאאא!!!!

אבל למה "ממוצעת ומטה"? למה לא "גרועה לחלוטין... זה בכלל לא מעניין אותי... כי אני באה ליהנווווות!!!!!!!!"

soulbird

New member
סיני חכם אמר

סתתם אני אומרת שאם תפסיקי לשאוף לשלמות בסוף זה יגיע לבד. תיזרמי עם עצמך סיני פחחח

deep ocean

New member
צודק צודק צודק

מצידי להיות הכי גרועה שיש העיקר שאני אהנה!!!!! איזה כיף!! אני מלאת אושר כשאני כותבת את זה!! מחכה לשיעור בקוצר רוח!!!! :)))

deep ocean

New member
המשך דיווח לגבי השיפוט שלי

היום בישעור קונג פו יותר נהניתי אבן אני אשקר אם אני אכחיש שלא שפטתי את עצמי המשכתי לשפוט את עצמי פחות אבל עדיין שפטתי עשיתי כמה תרגילים שעזרו לי זמנית להפסיק לשפוט: 1. דמיינתי שאני לא שם בכלל-ושאני בכלל עושה סקס..... 2. ניסיתי לשנות את המבט-הצלחתי לשנות אותו לעשר שניות ולא יותר, הרגשתי שהמבט שלי שוב חוזר כמו שהוא היה 3. דמיינתי שאני ניקיטה 4. אמרתי לעצמי-תפסיקי לשפוט המשפט שלך עזר לי מאד (שאני לא צריכה לשפוט את עצמי)-ואז התבאסתי למה אני צריכה לשמוע אותך אומר לי את זה? למה אני צריכה לשמוע את בן אומר לי דברים בשביל להפסיק לשפוט? (והנה זאת עוד שפיטה!!! חהחה) כי גם בשיעור השני אמרת לי משהו שעזר לי להפסיק לשפוט אז חשבתי על זה-למה אני צריכה לשמוע את בן אומר לי-"תפסיקי לשפוט את עצמך, את עושה בסדר גמור" ואז זה עיצבן אותי שאני צריכה כביכול חיזוקים ממך בשביל להפסיק לשפוט בקיצור-נכנסתי למעגל :) אחרי כמה דקות, שכחתי את זה אבל זה הציק לי לכמה דקות טובות! בקיצור יש לי עבודה רבה בנושא אבל הקונג פו רק מעמת אותי עם זה וזה אחלה! זה מעולה!! זה נפלא!!!! כבר זה עוזר לי בבעייה גדולה בחיי!!!!! :))) נשיקות והמון אהבה מיכלי

deep ocean

New member
הי אגב היה כיף לראות אותך היום

קצת הייתי עייפה ולא ידעתי מה להגיד בנוסף להי מה נשמע :))) אבל בטח יצא לנו לדבר בפעם אחרת :) איך היה השיעור?

היי מיכלוש!!!!! ../images/Emo9.gif

מה נשמע??? היי היה מגניב לפגוש אותך, למרות שלא דיברנו כל כך....
אז ככה, אני בסוף השיעור באתי לשאול את בן האם חיכית לי או משהו, כי את אמרת שאת תחכי לי בתחילת השיעור לומר שלום, אבל פתאום באה אליי ואל חבר שלי מישהי נחמדה מאוד ושאלה מי מאיתנו זה עידו, ואז ישר הבנתי זו מיכלוש.... ואני בשיוק באותו זמן באתי לשאול את בן איפה את, האם חיכית לי או משהו, ואת פתאום הגעת.... אז זהו עכשיו את יודעת מי זה עידודודו הלוחם...
ואני יודע מי זאת מיכלוש הלוחמת....
בקיצור, בשיעור היה מה זהההההההה כיף, אני וחבר שלי עברנו גם לשלב, ואנחנו מאוד קרובים לעבור חגורה.... אני מה זה שמייח!!!
אז בשיעור חבר שלי העביר את הגמישות ואני רק רוצה לומר שהוא העביר אותה בצורה נפלאה!!!!! בסוף השיעור הדרכתי קצת מישהי, וזה מה זה כיף להרגיש שאתה יודע ועוד כאשר אתה מדריך מישהו/מישהי זה ממש כיף וזה ממש מלמד.... דרך אגב כמה זמן את אצל בן??? אז אני לתגובתך.... ונתראה... שלך באהבה גדולה, עידודודו הלוחם

deep ocean

New member
עידודו הלוחם החמוד

ענק ענק בדיוק באת לשאול אותו אם חיכיתי לך ואז הופעתי! גדול! :)) הי, אתה בקרוב עובר חגורה!!! איזה כיף!!!!!!! כמה זמן אני אצל בן? - חהחחה :) אני עשיתי 3 שיעורים בסך הכל :)) הכרתי את בן לפני שהתחלתי לבוא לשיעורים והקסם האישי של בן-נו, בקיצור, בסוף השתכנעתי שכנראה יש משהו בשיעורים שלו....והגעתי לשיעור הראשון ממש במקרה! המממממ לילה טוב מתוק!

deep ocean

New member
לעידודו הלוחם החמוד :)

ענק ענק בדיוק באת לשאול אותו אם חיכיתי לך ואז הופעתי! גדול! :)) הי, אתה בקרוב עובר חגורה!!! איזה כיף!!!!!!! כמה זמן אני אצל בן? - חהחחה :) אני עשיתי 3 שיעורים בסך הכל :)) הכרתי את בן לפני שהתחלתי לבוא לשיעורים והקסם האישי של בן-נו, בקיצור, בסוף השתכנעתי שכנראה יש משהו בשיעורים שלו....והגעתי לשיעור הראשון ממש במקרה! המממממ לילה טוב מתוק!

deep ocean

New member
חשבתי שזה יקפיץ את ההודעה

טוב לא נורא בטח תראה את התשובה אם תיכנס לבדוק אם עניתי :)))

למעלה