ל-deep ocean

ל-deep ocean ../images/Emo9.gif

מה נשמע?? ראיתי שהגבת לי לפני כמה הודעות, בקשר לספר!!! אז קראת אותו כבר??? איך הוא?? לפי דעתך?? אני בינתיים בהתחלה!!! תגיבי אני רוצה לראות את דעתך...!!! ודרך אגב לכל קוראי ההודעה הזאת, בקרוב אבל בקרוב אני הולך להעביר תרגילים מיוחדים מתוך הספר בפורום!!! אז הוזהרתם!!
שלכם, עידודודו הלוחם

deep ocean

New member
לעידודו המתוק והלוחם!

אתה מאמין שעדיין לא קראתי הרבה מהספר. התחלתי לקרוא אותו והפסקתי! אוקיי תשמע עזרת לי עכשיו ובגדול! אני מציבה לעצמי מטרה-להתחיל לקרוא את כל הספרים שיש לי להתחיל כמובן בספר אחד אני מ-א-ד אוהבת לקרוא זאת אחת האהבות הכי גדולות שלי שקשה לי משום מה לממש אותה לא יודעת מה עוצר אותי אבל אני אבדוק את זה יש לי מלא ספרים חדשים שרק מחכים שמיכל החמודה תקרא אותם :) אוקיי מיכל מתכננת סדר יום להיום: -עכשיו אני הולכת לאכול -אחר כך לסדר את החדר -אחר כך לקרוא ספר WISH ME LUCK מחכה לתרגילים מהספר :) אני כל כך מתגעגעת לשיעורי בצ´י קונג אין לך מושג המדריך שלי נסע לחו"ל הוא אמור להיות כבר בארץ אני אטלפן אליו מחר והקטע הוא שאני עוברת לת"א-ואני לא בטוחה שהוא מלמד גם שם הוא מורה מדהים וכל כך נהניתי בשיעורים ולא הצלחתי להתמיד בתרגול בבית של צ´י קונג!! שיהיה לך הכי כיף שבעולם! מיכל

chips

New member
את מתרגלת צ´י גונג?

אני תירגלתי צ´י גונג בעבר . זה היה ממש נהדר.אני חושבת אולי לחזור לזה אבל האמת שקצת חוששת שזה לא יהיה אותו הדבר אבל היה אחלה (שזה היה)

deep ocean

New member
הי מתוקה

כי תירגלתי צ´י קונג, לא הרבה זמן יחסית, בערך כחודש-חודש וחצי, ואז המדריך שלי נסע לחו"ל (אוהד קדם). אני מאד רוצה לחזור לזה: 1. אני אמשיך אצלו אם הוא מלמד בת"א 2. אם הוא לא מלמד בת"א-או שאני אשקיע ואסע עד אליו, או שאני אראה גם מורים אחרים. אבל אני נוטה לרצות לתרגל אצלו-כי הוא ממש טוב. למה שזה לא הייה אותו הדבר? אני בכל אופן יודעת שאני אחזור לזה בזמן הקרוב מאד (בשבועות הקרובים).

deep ocean

New member
חוויה מהשיעור הראשון שלי אצלו

אני פשוט זוכרת את זה כל כך טוב אני הגעתי לשיעור הרוגה מעייפות!!!!! ממש גמורה זה היה סוף היום משהו כמו 20:30 ואני הייתי במצב פיזי ממש על הפנים בהתחלה השיעור לא הצלחתי להפסיק לפהק היה לי ממש קשה לאט לאט פיהקתי פחות והרגשתי יותר כוח בסוף השיעור (עשינו את חמשת הצלילים ואז אחרי זה מדיטציה שסגרה את השיעור) הרגשתי מ-ע-ו-ל-ה! הרגשתי חיה הרגשתי שיש לי כוחות עצומים הרגשתי חזקה אותי זה ממש הפתיע לא ציפיתי להתעורר הייתי ממש בתרדמת בקיצור, לי זה עשה ממש טוב וגם בשיעורים הבאים הייתי יוצאת מהשיעורים עם אנרגיה ענקית וחזקה ועצומה התחושה הפיזית שלי הייתה מדהימה וגם זה הביא אותי לשלווה גבוהה מאד למשל, כאשר אני נוהגת אני אוהבת לשמוע מוזיקה כאשר חזרתי מהשיעורים שלו-לא הייתי צריכה מוזיקה והעדפתי לנהוג בשקט ואני זוכרת איך אני נוהגת הביתה מהשיעור..ואני רגועה כזאת.....ואני בשקט שלי.....שלווה מאד......מחייכת.......ובעיקר כל כך רגועה!!

chips

New member
את יודעת

אני תירגלתי צ´י גונג משהו כמו שנתיים . ו טאי צ´י משהו כמו 10 שנים (היתחלתי בחו´ל) גם לי היו פעמים שממש לא התחשק לי ללכת לשיעור . והייתי אייפה ועצבנית. הייתי מחריכה את עצמי ואיך שהו הייתי ניכנסת ממש לתירגול . ממש שוכחת את עצמי ויוצאת ממש מחוזקת ורגועה. הייתי קוראת לזה "התידלוק שלי" בכבוד רב אני

ל-deep ocean!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo66.gif

היי שמח שעזרתי לך!!!! ואיי מגניב שנינו נוכל להעביר פה תרגילים מאותו ספר!!!! יאללה גם אני מתחיל ממחר לקרוא אותו כל יום!!!! זהו החלטתי.... יאללה תחרות מי יגמור אותו ראשון??? סתםםם כל אחד והקצב שלו.... אז יאללה לעבודה!!!! ותמשיכי בהודעות בהכייפיות האלו שלך!!! שלך באהבה, עידודודו הלוחם שאוהב שקוראים לו לוחם

deep ocean

New member
לעידודו המתוק! ../images/Emo25.gif

כיך לקרוא לך מתוק/לוחם-כי אני יודעת שאתה מחייך כשאתה קורא את זה! טוב, אני עדיין לא התחלתי לקרוא ת הספר אבל זה רק בגלל שאתמול היה לי יום די משוגע/עמוס/אינטנסיבי או שאיך שתקרא לזה. ביקרתי בבוקר בבית חולים קיבלתי זריקה-היה מדהים!!אחר כך עשיתי עוד מלא דברים אחרים בערב הלכתי לחבר טוב וקרו שם דברים מופלאים אחר כך כשחזרתי ממנו הלכתי לישון ב- 03:00 בבוקר כי עבדתי על המחשב שלי במשך 3 שעות (החלטתי שעכשיו אני חייבת לסדר אצלו כמה דברים) העירו אותי היום כבר ב- 09:00!! (חרפה, ממש חרפה!!) כי העוזרת באה, וגם המיטה החדשה שהזמנתי הגיעה בקיצור.......ורק התחיל היום הכל קורה לי באופן שאני רוצה שיקרה אולי אני אמלא לוטו היום פתאום כשאני כותבת לך את ההודעה הזאת צצה לי תחושה שאומרת לי למלא בקיצור, אם עוד כמה ימים לא תראה אותי בפורום-תוכל למצוא אותי במקסיקו, בעיר קנקון, באיזה בית קיט, שותה משקאות טרופיים..חהחהחה..... טוב נסחפתי אבל בכל אופן שיהיה לך יום נהדר! בקשר לספר-המממממממ מקווה שהיום יהיה לי זמן אם לא-אז מחר אבל זה יקרה בימים הקרובים! :) חיבוק גדול מיכלי

למעלה