ל danielb

Fearligtar

New member
ל danielb

תראה...אמרת לי בהודעה הקודמת ``רואים מי מבין יותר בפוקימונים``? תגיד הכול בסדר בראש שלך??? אנשים לא מכירים אותך פה אתה יותר חדש ממני....אז איך אתה יכול להגיד ש``אנשים יודעים`` אף אחד פה לא מכיר אותי או אותך... אז לפני שאתה פותח את הפה ויוצא לך משם דברים אידיוטים תחשוב קצת...אני יודע שזה נורא קשה אבל תנסה..!

danielb

New member
לFERALIGATR (כן ככה כותבים את השם)

אתה בעצמך אמרת ``אז אל תשים הודעות`` אז תגיד את זה למי שבא לך אבל לא לי. וכן, אני מבין יותר, כי רק אף אחד לא משתמש בFIRE BLAST על צ`אריזארד או בשתי מהלכים מאותו סוג על פוקימון! למה צריך גם SURF וHYDRO PUMP? לא רק שHYDRO PUMP זה מהלך עלוב. So next time get respect from other troopers

Fearligtar

New member
אני יודע איך רושמים את זה

כי mr man כבר אמר לי ואמרתי לו שזה בכוונה!! Fear למיטב ידעתך זה פחד Fera אין שום משמעות וככה זה גם נשמע יותר טוב וגם יש טיפה יותר משמעות!

Fearligtar

New member
ohh....i`m getting pissed off around here

זאת הייתה סתם קבוצה הקבוצה שלי הרבה יותר עלובה כי המטרה העיקרית שלי הייתה לגמור את המשחק ולא לתפוס את כולם...שהתחלתי לשחק במשחק לא כל כך הבנתי( אפילו דרטיני תקף אותי ולא התאמצתי לתפוס אותו) בכל זאת סתם נתתי קבוצה עם סתם מהלכים שמייצגים את הסוג של כל אחד! ואני שוב אגיד אני רשמתי את השם שלי בכוונה ככה!!!!

mr. man

New member
Red Alert

שיחקתי את זה אצל חבר שלי אתמול... איזה סבבה להרוס את הפנטגון ואת מגדלי התאומים! :) וגם לירות פגזים על מתרחצים בים...

למעלה