ל- blue4u2 ולעידן

מעין28

New member
ל- blue4u2 ולעידן

לא יודעת אם תזכרו, אבל בעמוד הקודם כתבתי כאן על קשיים וכאבים בחדירה ושיתפתי בחשש שלי מהטיפול שאני מרגשה שכדאי שאעבור. אז טוב, הממ.. אהמ אהמ.. החלטתי לנסות וללכת על זה. אקבע לי פגישה ואברר בדיוק מה אפשרויות הטיפול השונות שיש, ואיזו מהן מתאימה לי ביותר. שוב- המון תודה לך, בלו. תודה על שבשביל לעזור לאחרים את מוכנה להפתח ולשתף בחוויות אינטימיות ולא קלות. ולך עידן, מה אפשר להגיד - משפט אחד מרגיע ומחוייך שלך עשה ת'עבודה.

תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gifמעין

בשם BLUE4U2 המבלה לה....ובשמי!!! קבלי חיבוק וצאי לדרך , אנחנו פה לעזור,לתמוך ובלי יומרות מיותרות, להביא אותך ל"ארץ המובטחת"!!!! בהצלחה !!! עידן & THE GANG

מעין28

New member
לארץ המובטחת אני דווקא מגיעה...

הבעיה היא המהמורות בדרך אליה

אנחנו פה..../images/Emo24.gif

כדי לעזור לך לעשות ת'דרך חלקה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עידן

blue4u2

New member
מעיין - בוודאי שאני זוכרת ../images/Emo24.gif

אמנם כותבת קצת באיחור כי לא הייתי כאן השבוע, אבל אני שמחה לשמוע שאת המהמורה הראשונה והגדולה בפתח הדרך כבר עברת, עצם העובדה שאת מתכוונת ללכת בדרך זו - זו כבר נקודת התחלה טובה ומפה אני כבר אשתדל להחזיק אצבעות ולקוות איתך ובכלל עם כולנו ש....יהיה רק טוב!!!!!!!!! אל תשכחי שגם בתהליך עצמו, תמיד נהיה כאן לעזור בהתלבטויות, לשתף ולהשתתף בכל רגע - קל וקשה גם יחד. כמו שכבר ציינתי לו היתה לי בעיה להיפתח, לא הייתי כאן. המטרה היא באמת לעזור לאחרים כי אני כ"כ מבינה את הסבל שב
. אז אני מחזקת אותך ויודעת שאת תצליחי, לכי על זה ואל תשכחי לעדכן אותנו תוך כדי....
כאן בשבילך, בלו

למעלה