ל- Blessed - עוגת מכונית

אוסנת123

New member
ל- Blessed - עוגת מכונית

הנה התמונה - מקווה שתצא בסדר של העוגה הסופית לא להיבהל מהצבעים - זה צבעי מאכל. הספר הוא משנת 70 ומשהו (יותר מבוגר ממני) אבל אני משתמשת בו בשביל צורת החיתוך בלבד ואת הקישוטים עושה מקרמים בצבעים טבעיים (הסברים בהמשך...) אז הנה המכונית המוגמרת.

אוסנת123

New member
ועכשיו איך בונים...

זו ההרכבה - מעוגה אחת מרובעת. אם התמונה לא ברורה - שלחי מסר ואני אשלח לך את זה במייל בגדול יותר.

אוסנת123

New member
עוד רעיון

אני לא התלהבתי מהמכונית שלהם אז הנה גם עוגת טרקטור שבנוייה מעוגה עגולה ועוגה מרובעת.

אוסנת123

New member
וכדי לתת חשק...

הנה עוגת ליצן שהכנתי לפני חצי שנה בערך בעזרת הספר הזה - לקחתי את הצורה של הליצן ובניתי אותה מ- 2 עוגות עגולות. הקישוטים - רעיון שלי - העוגה הכי מדהימה (מבחינת קישוט) שהכנתי מעולם...

אוסנת123

New member
אחרי שראית -אם בא לך

על צורה אחרת אני עם הספר בעבודה ואין לי בעיה לסרוק לך צורות נוספות.

יעלי2

New member
לגבי עוגות מיוחדות וקלות

אני הזמנתי מחו"ל ספר 50 easy party cakes יש שם תמונות מרהיבות של עוגות קלות שעשויות (עטופות) ב RFM שזה עבודה עם סוכר וצבעי מאכל. עם כל הכבוד לעוגות שצורפו, התוצאה שם מרהיבה -לא פחות. אישית לא ניסיתי אבל שושKה מפורום מתכונים צרפה תמונות של עוגת לוויתנים מדהימה. גם אם לא תשתמשי במתכוןנים משם ליומולדת הזו, אני מתנדבת לסרוק כמה תמונות עם ההסברים להכנה שבאנגלית. אם יש ענין כמובן.

יעלי2

New member
בבקשה תזכירי לי עוד היום

כי הספר ארוז עם שאר ספרי הבישול סמוך ליציאה מהבית ובשניה אני שולפת אותו כך שמחר אוכל לסרוק לך ממנו. העוגות לא מסובכות ויוצאות מרהיבות. עיקר העוגות בנויות מבסיס של עוגת שוקולד קלה להכנה (לדעתי אפשר להשתמש בעוגת שוקולד שאת מכירה מקודם ויש לי מתכון קל וטעים לזה). את העוגות אופים בתנור בקערות פיירקס בגודל בינוני קטן. זה בסיס מצויין לשמלות, לעוגת צב והמון אחרות. יש עוגות בספר שמניחים אותן על בסיס לא אכיל (נניח קרטון ביצוע) וכך נוצרת המשכיות מהעוגה למשטח עליה היא יושבת שמצופה גם הוא ב RFM. אז תזכירי לי שוב בערב, אחרת אני אשכח.

למעלה