ל Bertcat

אלון ב

New member
ל Bertcat

עוד לא סיפרת לי מה מקור הכינוי Bertcat ( זה קשור לחתולים ? ) שכח את מה שקרה קודם, פשוט יש לי נטיה בלתי ניתנת לריסון להיכנס לוויכוחים עם אנשים שמספרים דברים שלדעתי האישית הם שטויות ( כמו אמונה באלוהים ) בעיקר אם הם לא מוכנים להוכיח את מה שהם אומרים כשמבקשים מהם. איש באמנותו יחייה, אם אתה רוצה להאמין תאמין, אני עדיין בטוח שכל החוויות שאתה מסווג כ"חלימה" הם לא יותר מאשר חלומות צלולים בדרגת צלילות גבוהה מאד. אם אתה רוצה עזרה או אתה רוצה לשאול אותי משהו הקשורות לחלומות צלולים אהלן וסהלן, בשימחה. בלי טינה. אלון

WhiteBear

New member
ההמממ... אלוהים...

אני רוצה רק לחדד אמירה קצרה: עזוב אותך אם יש אלוהים או אין. מה שמרגיז אותי זה ההשלכות הלא מבוססות, פסיכודליות ופנטזיונריות שאנשים מייחסים לאל שהם חושבים שקיים. כל מיני יצרים ורצונות ודרישות מאיתנו (החרקים המשעשעים שמתרוצצים על גושון סלע בקצה הגולה) זה מרגיז. למי איכפת אם יש או אין אלוהים... אבל זו רק דעתי, הדוב הלבן.

אלון ב

New member
קוראים לזה כפיה דתית, נושא כאוב מאד

זה קשור לנושא שאצלנו הוא מכת מדינה - הכפייה הדתית הפסיכופטית, גורמים דתיים שהחליטו בשבילי ובשבילך שאסור לנסוע בשבת, ואסור לאכול בשר לא "כושר", וצריכים להתפלל ולקיים מיצוות ... ואסור ואסור ... מה שמצחיק זה שהם טוענים שלא הגיוני שהעולם שהינו כל כך מורכב ומופלא נוצר לבד ושהיה חייב להיות אלוהים שיצור אותו ! הם רק לא שמים לב שהם מאמינים בדבר שהוא הרבה פחות היגיוני - הם מאמינים באלוהים שנמצא בכל מקום ביקום, אלוהים שבהינף אצבע מחולל ניסים ונפלאות, אלוהים שיודע בכל רגע נתון מה כל אחד חושב בראשו, אלוהים שאין גבול לתבונתו ויכולותיו - זה מצחיק !
אלון

bertcat

New member
בלי טינה

הנטיה שלך מובנת לי, אבל אתה עדיין לא חייב שלהשתמש במילים כמו "שטויות" וכאלה כי אז זה מסיט את הדיון הענייני, גם אם הוא מלווה בחילוקי דעות, למשהו אישי. בקשר לשם, סיפור ארוך ולא ממש מעניין. דרך אגב, יש לי שני כלבים וזה לא קשור לאהבתי לחתולים.

אשכר

New member
אישוש ואימות

1. באשר ל"דרך" ולאמיתות: יש שני נושאים, לדעתי, שלא קשורים אחד לשני. דרך החיים שקסטנדה חושף, שאינה על טבעית בכלל, ותפיסת העולם שהוא מציג הם דברים שכל אחד יכול להרגיש ולנסות בעצמו. כל דבר הכי קטן שקראתי בספר וניסיתי, בעיקר על עצמי, וגם לפי אחרים, התברר כ"נכון בשבילי". נושא שני, התופעות המוזרות: קרו לי בחיים לםחות שני מקרים מובהקים של "על טבעי". אין טעם לספר עליהם בהקשר הזה. ואין פה עניין של אמונה. אני לא מאמין שזה קרה לי. אני יודע. 2. CATBERT זה החתול של דילברט. 3. גם אני לא שומר טינה. מאיפה קונים את זה? דורש קירור? זה בא בחבילות של שש?

אלון ב

New member
לא הבנת

טינה זו ידידה שלי מהצ´אט באינטרנט
והיא לא דורשת קירור ... תגיד דילברט זה זה מהספר הארי פוטר ??

אשכר

New member
לא קראתי,

אבל יש לי את הכל באנגלית על קבצים. (ע"ע התשובה שלי למיכל מלפני שתי דקות) ואם כבר אנחנו מתעסקים בשטויות, אני מנסה כבר יומיים למצוא את האקודרים של "חלומות" של רוחמה רז וחרס בידי.

למעלה