תקשיב יהומו מסריח מה אתה מתלהב בפורום שלי אני לא הגבתי למה שרשמת כי זה הייה בפורום שלי ! עכשיו מה אתה מקלל ומגיב לדברים שאני רושם זה לא בשבילך יזבל מעכשיו אתה לא תוכל לרשום שום דבר בפורום כי אני חסמתי אותך יבן זונההההההההההההההההההההההההה
תקשיב...סה"כ כתבתי הודעה שיש בה קישורים לאתרים שיש בהם הרבה תמונות בשביל אנשים...ואתה מוחק...סתם ילד קטן... ואתה חושב שמזיז לי ת'זין שחסמת אותי??? מה אני צריך את הפורום שלך??? סתם ילד דפוק...
לא טרחתי בכלל להכנס לפורום ההומואי שלך, כי כמו שאשקלוני אמר אתה בטח רואה את הסידרה בערוץ 6... וגם כל מי שבפורום שלך, אז אתה יכול לדחוף את הפורום שלך עמוק ל@#$@#% ב"ידידות", מנבו, אשקלוני... וכולנו
הכל.. הורדתי כמה פרקים (סאגת טראנקס P: פלוס כמה) והאמת אין לי שום כוונה להוריד את כל הסידרה כי המחשב האומלל שלי יקרוס אבל אני בהחלט מורידה פרקים שאני לא מוכנה בשום פנים ואופן לחכות עד שיגיעו בעברית או שאני ממש לא רוצה לראות אותם בעברית 0.0; נו, אז אנ ירואה בערוץ הילדים, אז מה? לא כל מי שרואה בערוץ הילדים הוא אוטיסט חראי כמוהו... טוב אז הרוב... טוב אז 99%.... בעע... נכנעתי... 99.9%.... איזה טוב לדעת שאתה מיוחד P:
אבל עובדה שרובם, אפילו את אומרת. אבל לפחות אם הוא רואה בערוץ הילדים, אז שיודה בזה. הוא בא, שואל שאלות מפגרות, ורואים שהוא קרא את התקצירים באתר של ערוץ הילדים על הדמויות. משחק אותה מבין...
ואתה סתם משקר שהמדובב של גוקו יתארח שם, בטח אתה תשנה את השם משתמש ותעשה אותו בעצמך... יודעים שאתה רואה בערוץ הילדים, ובמקום לראות את שאר הסידרה בטח קראת את כל התקצירים ב-www.dragonballz.co.il או משהו... ואתה הומו. איך אתה בכלל אומר לאשקלוני לא לפרסם לינקים כשאתה פירסמת את הפורום שלך כאן? אני גם בטוח שאשקלוני ממש בדיכאון מזה שחסמת אותו..... NOT!!
אשקלוני הוא לא "הומו זבל ובן זונה" אשקלוני רק עושה את מה שהוא חושב, ויש לו זכות לעשות מה שבא לו, אם זה לקלל ואם זה לתת קישורים כאתה יודע מה הוא שם עליך זין, וזה לא מזיז לו את הכיפה אם חסמת אותו או לא. אז קח את עצמך ועוף מהפורום, כי אצלנו בפורום, אסור לקלל את חברי הפורום. שיהיה לך יום נעים, ותתפגר. ממני, עידו, אליך, צופה ליימר בערוץ הילדים(יאללה יאללה.. לך תראה את מקיטה ופאריז, בזמן שאנחנו רואים את וג'יטה ופריזה )
חתיכת אוטיסט חרא , ליימר, שרואה דרגון בול בערוץ הילדים שחושב שוג'יטה זה מקיטה, שחושב שהדיבוב נכון, שחושב שהתרגום נכון, שממציא דברים כמו שהמדובב של גוקו יתארח בפפורום(כן בטח זה בטח המאהב שלך במשתמש אחר..!) אז במילים אחרות, לך לך תקרא ותלמד מאתרים(טוב אני מנהל אתר אבל לפחות ראיתיי את רוב הפרקים! במחשב!!!)
איך אני שונא את הפורומים שיש שם סך הכל איזה ארבע הודעות וכולם של אותו אחד חחח. עזוב את זה, זה סתם פורום נטוש ואף אחד לא יכנס אליו. וגם לדעתי ממש לא כדאי שתהיה מנהל. רק שלא תכתוב מאמרים על "פריז פריזר המקפיא"