ל aradavi

המכור4

New member
ל aradavi

הייתי אתמול בבנק לאומי על מנת לקבל פרטים בנושא אופציות מטח,המטרה שלי היא לבדוק האם התנאים שמציע הבנק הם טובים יותר מהתנאים שמציאות חברות המסחר המקווננות.אף אחד מהעובדים בבנק לא מבין בכלל בנושא ועושה רושם שכאילו דיברתי סינית עתיקה בישבילם. בכל מקרה שאלתי היא- איזה ביטחונות צריך על מנת לסחור דרך הבנקים?האם ביטחונות של 3000$ מספיקים? האם הבנקים מצעים תנאים טובים יותר בנושא אופציות של מטח מול מטח? תודה רבה טל

aradavi

New member
תנאים

טל שלום, רוב אנשי הסניפים הבנקים בישראל אינם בעלי ידע רחב בתחום במט"ח. בדרך כלל יש מעט מעוד סניפים שמתמחים במט"ח . אם אתה ניגש שוב לסניפך תבקש שיצרו קשר עם חדר העסקאות ושיפנו אותם לנוהל המתאים (בבנקים עובדים על פי נוהל) או שישאלו בשבילך את כל השאלות לידך. דרישת הבטחונות של הבנקים הישראלים היא בדרך כלל 10% בטחונות עבוד לקוח חדש ללקוח ותיק (לא במטבעות אקזוטים) דרישת הביטחונות עשויה להגיע ל- 5% ובדולר שקל אף ל- 3% שאלת המחיר היא שאלה סובקטיבית לגמרי תלוי איזה לקוח אתה ועל איזה סכומים אתה עובד לבנקים לאומי ופועלים יש דסק אופציות של מט"ח מט"ח מלבד מט"ח שקל ולכן המחירים שלהם טובים ללקוחות הישראלים לא פעם שמעתי אנשים שאומרים שב-SAXO יש מחירים יותר טובים, בבדיקה שלי התברר כי המחירים של SAXO בכלל לא רחוקים מהמחירים של הבנקים בישראל שוב הכי חשוב איך חדר העסקאות מתרשם ממך אם אתה נראה לקוח טוב תקבל מחירים הוגנים וטובים כמובן שיש דרך להקטין דרישת הביטחונות למי שכותב אופציה וזה ע"י או קניה אופציה בשער גבוה הוא סטופ לוס במקרה אני מתחיל בדיקה אצל פינוטוק ביום שני לבדוק מה המחירים שלהם

tyeoshua

New member
תודה של התשובה! לגבי פינוטק

לפי מה שהבנתי מסוחרים שעובדים איתם וגם מהסוחרים בפורום זה הוא שפינוטק הם די דומים לאיזי פורקס בתנאים הלא הוגנים שלהם.

aradavi

New member
פינוטק

באופציות כל מה שמעניין אותי זה הספרד וכמובן המחיר אם הם לא בשוק כלומר ספרד רחב אני לא עובד איתם עולם האופציות קצת שונה בחוקיו מעולם הספוט אין כאן מקום לעבוד על הסוחר בכל זאת ניהיה חכמים יותר בהמשך השבוע

aradavi

New member
put 4.12 exp 19sep2007

היום מכרתי put 4.12 ל- 19 ספטמבר 2007 200 אלף דולר קיבלתי ספרד הוגן מחיר טוב בעיה היא כרגע אני לא יכול להכנס לאתר שלהם וזאת בעיה ממש גדולה

למעלה