ל actress

רותיקה

New member
ל actress

לפי הדברים שכתבת אני מבינה שכבר הלכת להיבחן, אז תספרי לי בבקשה קצת יותר: מה בדיוק הלך שם: מה ביקשו ממך לעשות כשנכנסת, ומה זאת אומרת שהם (הבוחנים) לא הקשיבו, ושזה ממש "חארטה"? תסבירי בבקשה! תודה..

actress

New member
או קי רותיקה אז ככה....

אני לא רוצה לאכזב או משהו אבל באמת שתאטרון צה"ל או להקה צבאית זה ממש לא משהו אכן הלכתי להבחן ואפילו אמרו לי לפני שכדאי שיהיה לי פרוטקציה כי אחרת לא מקבלים ואני רציתי בזכות עצמי איך שנכנסים מבקשים ממך לעשות 2 קטעים קומי דרמטי ושיר אני עשיתי את "גם אני ידעתי אהבה"/חנוך לוין ו"מיי פירסט סוני"/אורי ברבש ושיר לא עשיתי כי הם הודיעו ברגע האחרון והם קטעו שם ישר כל אחד אחרי 3 דק´ שהוציאו משפט מהפה וזה ממש חארטה כי צריך להיות הבן של או האח של כמו שציינתי קודם אבל איך שאת רוצה אני מכירה מלא אנשים שהלכו להבחן ובגלל הקטע הזה שלא התקבלו הם חשבו שהם לא מתאימים להיות שחקנים יותר אבל זה ממש לא נכון הבחינות האלה לא מראות שום כלום אלא עוד 1 מהניסינות של האנשים להשפיל את אלה שבאמת מוכשרים. ואני לא אומרת שאלא שעברו לא מוכשרים הם מוכשרים פשוט היתה להם פרוטקציה מהצד ועברו זה הכל

רותיקה

New member
ממש הפחדת אותי עכשיו!

התחלתי לשקול את האפשרות של לא ללכת לבחינות וזהו......

actress

New member
זאת לא היתה הכוונה

אבל כגודל הציפיות ככה גודל האכזבות ואני לא רוצה סתם שתצאי מאוכזבת מכל העניין תלכי ותראי רק אל תצפי ליותר מידי אני גם אמרתי את זה לחברה שלי שבגלל זה היא היתה עצובה וגם אני לקחתי דיי קשה אבל התגברתי כי נודע לי שהם כאלה תמיד אבל תלכי אולי זאת תהיה חוויה

רותיקה

New member
אני החלטתי ככה:

חברות שלי גם ככה הולכות להיבחן לפני. יש לי חברה שכבר ביום רביעי שבוע הבא היא הולכת להיבחן, והיא כבר תסםר לי.... אני בכלל עוד לא קיבלתי תאריך לבחינות, ככה שיש לי זמן..... אני אראה , או יותר נכון אשמע מחברות שלי מה היה, ולפני זה אני אחליט אם כדאי ללכת. אם הבוחנים יהיו מניאקים, אז בו במקום (בחדר של הבחינות), אני כבר אגיד להם דברים מגעילים.....כזאת אני....אם הם יעצבנו אותי אני אגיד להם: "חפשו אותי בסיבוב חבורה של דפוקים, שעושים פרוטקציות", ופשוט אצא מהחדר.....נראה כבר איך הדברים יתנהלו.....מה שכן זה אני לא אתן להם להשפיל אותי.....עד לפה!

actress

New member
ואת חושבת שבאמת תגידי להם את

דעותייך טוב נשמע ונראה איך היה

למעלה