ל-182 יש משמעות

blinkme

New member
ל-182 יש משמעות

אוקיי אז ככה ל182 יש משמעות אבל הבעיה היא בלינק לא רוצים להגיד מה המשמעות כי הם אומרים שזה "סודי" אבל הם גם אמרו שהם גם יגידו מה המשמעות אבל הם לא יודעים מתי ועוד משהו שלא קשור למה שרשמתי עכשיו *איזה ביאוס שמארק נשוי הוא הכי כוסון שם

Alinush182*

New member
אז שיגידו כבררררררררררר!

כוספאקינגראבק! אני רוצה לדעת את המשמעות!!!!!!!!!!!! ומתי הם אמרו את מה שאמרת?? יענו מאיפה את יודעת את זה??? מארק כוסון אבל טרוויס יותר כוסון וטומי יותר כוסון מטרוויס ומארק יותר כוסון מטום אבל טרוויס כוסון ממארק וטומוש יותר כוסון מטרוויס? הבנתם משהו?אני מקווה שכן, כי אני לא הבנתי כלום........חחחחחח.. בתכ´לס כל אחד שם יותר כוסון מהשני........ טום ומארק נשויים גם טרוויס נשוטי נכון או שאני הוזה?

Josie

New member
אמממממ...

אם זכרוני לא מטעה אותי, טום אמר את זה בראיון לשבעה לילות, לא?

Alinush182*

New member
פליזזזזזז!

תיסרקו את הכתבה הזאת??????????????? בישבילי?????????. מישו?????????..בבקשה???????????. תודה לכם!

Sham 69

New member
חחח.. אתם עושים צחוק?

משמעות בתחת שלי פשוט, הם רצו לקרוא לעצמם בהתחלה BLINK, אבל יש כבר להקת טכנו מגרמניה או משהו כזה בשם BLINK, אז הם הוסיפו את ה 182 "סודי" עלק.. אה וראוי לציין גם שהלהקת טכנו הזאת תבעה את BLINK 182 בגלל זה שהם קראו לעצמם BLINK בהתחלה

blinkme

New member
טוב טום ישקר..........

נראה לך גם טום אמר את זה בכתבה ואני לא מכריחה אותך להאמין בזה לא שאכפת לי ממש אתה רוצה תעשה מה שאתה רוצה

voodoo

New member
אבל הלהקה מאירלנד ....

כאילו שבכלל אכפת מה המשמעות של השם ? אני מכיר הרבה שמות יותר מורכבים מהמצמוץ 182 ...וזה נראה טיפשי שצריך לפרש שם של להקה ...

BaNaNa AdOoMa

New member
לא נכון!

נכון שבהתחלה הם קראו לעצמם בלינק ואז גילו שיש להקה עם השם הזה... אבל למה הם דווקאהוסיפו את המספר 182
אולי דווקא כן יש לזה משמעות והם פשוט רוצים לשמור את זה בסוד או משו כזה... וזה בכלל לא משנה!!! כי העיקר זה המוסיקה שלהם- כל השאר זה שטויות... דניאל

Sham 69

New member
הם בעצמם אמרו שהו הוסיפו 182

בגלל שזה מספר יפה משמעות הא..

Ran-182

New member
צודק. למספר 182 אין משמעות

במשך השנים, חברי הלקה מצאו כל מיני קשרים מהחיים שלהם למספר 182. אבל כמו שאמרנו, אין לו משעמות. סתם מספר תקוע שלא מסמל שום דבר.

למעלה