ל - ת מה שלומך? :)
ט טל קארי New member 10/5/07 #2 ילדה בת 9 ננעלה חודשיים בבית.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3398368,00.html
מ מכושפת15 New member 10/5/07 #4 אני חייבת להוציא את זה איפשהו אני אוהבת אותך כלכך אני מתגעגעת אליך, אני מתה לדבר איתך כמו פעם, שהכל יחזור להיות כמו פעם.. הלוואי והייתי יודעת דבר אחד, רק לדעת שאתה מרגיש כמוני, זה מספיק..
אני חייבת להוציא את זה איפשהו אני אוהבת אותך כלכך אני מתגעגעת אליך, אני מתה לדבר איתך כמו פעם, שהכל יחזור להיות כמו פעם.. הלוואי והייתי יודעת דבר אחד, רק לדעת שאתה מרגיש כמוני, זה מספיק..
ט טל קארי New member 10/5/07 #5 מה קרה מאמי?!../images/Emo2.gif../images/Emo201.gif מה קרה מתוקה?? ספרייי..!=[
מ מכושפת15 New member 11/5/07 #6 סיפור ארוך.. ואני גם קצת מפחדת לפרט פה כי יכול להיות שהוא יראה את זה ויבין שמדובר בו.. אבל די אני פשוט לא יכולה יותר אני פשוט לא מצליחה לשכוח..
סיפור ארוך.. ואני גם קצת מפחדת לפרט פה כי יכול להיות שהוא יראה את זה ויבין שמדובר בו.. אבל די אני פשוט לא יכולה יותר אני פשוט לא מצליחה לשכוח..
מ מכושפת15 New member 11/5/07 #10 את יודעת מה כיוון שכל החברות שלי נגד.. אני באמת אשמח לשמוע דעה של מישהו מבחוץ לגבי כל העניין.. אפשר את המסן שלך? ותודה
את יודעת מה כיוון שכל החברות שלי נגד.. אני באמת אשמח לשמוע דעה של מישהו מבחוץ לגבי כל העניין.. אפשר את המסן שלך? ותודה
M MoonyAvFreak New member 11/5/07 #7 ../images/Emo201.gif אל תדאגי. הכל יסתדר. כמה שאני לא מעודדת..זה בסופו של דבר קורה.