ל - ת - ר - א - ו - ת

ל - ת - ר - א - ו - ת

להכיר משקאות זה לא אומר בגיל חוץ מזה אני באמת בת 17 חבל שלא מאמינים לי בכל אופן לא ממש קיבלתם אותי כאן אז אני הולכת המשך גלישה נעימה לכולכם להתראות ממני בידידות כנה ואמיתית מאי(ילדונת) נ``ב ידידות כנה כנה זה אומר בלי לשקר תאינו לי אני בת 17.

N0

New member
יאווץ`...

N0 בסך הכל דיבר בציניות (דבר שילדה בת 17 היתה מבינה... (את רואה ציניות שוב :) ) אני מניח שאם תחליטי להשאר בפורום את תלמדי להתמודד עם הציניות של N0 למרות שהרבה בכל מקרה עדיין לא מבינים אותה (בטח גמלאים עם קטטר ). ובלי כל קשר גם אם לא הבנת את הציניות של N0 זה היה רק הוא וגולדי שלא קיבלו אותך (ועוד פעם N0 מזכיר שזה היה בציניות ) ומה שאת עושה פה זה פשוט גזענות כמה אנשים יש בפורום ? 30 בערך אפילו יותר ככה בגלל שניים את מחליטה שלא מקבלים אותך גזענית ! (צניות אנישים צניות למה אתם לא מבנים את הציניות של N0 הוא ירגיש ממש רע אם אנשים לא יכנסו לפורום בגלל משהו שהוא כתב באמת שהוא לא רוצה לפגוע באף אחד (חוץ מבאנשים שממש ממש מעצבנים אותו ולמזלו ולמזלם זה מאוד קשה לעצבן ממש את N0 (ראה המתכנתים של תפוז ופירסומאיים ) ואין עוד אנשים שממש מעצבנים אותו בפורום. N0 שלא יצא לו מלא זמן להזכיר שהוא נסיך האופל שליט המימד השחור מחלק כרטיסים חינם לבאולינג שתקפים רק בימי חול בין השעות 13:00 ל 16:00 .

ילדונת, מיועד גם לראסטות מן.

שני דברים: 1. את לא צריכה לעזוב כי שני אנשים קטלו אותך, וחשדו בגילך, אז זה שניים, יש בפורום הזה 30 משתתפים! (נו אופנס גולדי וראסטות מן, איי?). לדעתי (ואני מניחה דעתו של נעל, ורוב חברי הפורום פה) את מוזמנת להשאר בסבבה ופנאן, ולכתוב מה בא לך. 2. ראסטות מן, תרגעי, אוקיי? את לא צריכה לקטול שלאחרים יש אופקים שונים משלך, יש לך בעייה שכותבים על אהבה? fine, תמשיכי לשתוק, יש לך בעייה עם שירונים שאנשים מפרסמים (by the way, אחד מהם הוא ההודעה הנבחרת של תפוז)? אז אל תתערבי, פשוט תני לזה לזרום. את לא מרוצה מהרמה של הפורום? יש עוד הרבה פורומים על הרשת, ילדה.

מק לב נו וור!

היי? מה קורה פה? אני לא זוכרת שעשיתי משהו רע, ואני נעלבת. אולי כתבתי משהו טיפה עצבני, בטח לא התכוונתי להבריח אף אחד, אני מדברת ככה גם בחיים- הילה אמרה שהיא מפחדת ממני כי אני כל הזמן צועקת עליה. צריך לדעת להקשיב לי, כשאני אומרת על משהו שהוא מטומטם, זה לא אומר הרבה, רק דעה פרטית שלי שתקפה לגבי הרבה מאוד דברים, וכשאני אומרת שמשהו מעיק עלי, אני מציינת עובדה, בדיוק כמו כשאני כותבת שמשהו חמוד או מתוק, זאת רק ההרגשה שהשאירה בי ההודעה. ואתה ודוליציאנה העקתם עלי מאוד, לעומת זאת השירים כבר לא ממש מעיקים עלי, עוד מעט לכולם יגמר מזה ונדבר בצורה נורמלית, וזה לא כאילו כולם כותבים דברים דביליים על חיי האהבה שלהם, חלק כותבים בצורה מתוקה- ואז לא אכפת לי על מה זה בכלל. אני מתנצלת, ילדונת, תישארי. - גם אני צריכה לשנות את צורת הכתיבה שלי, שתהייה יותר נוחה ומרגיעה, נדמה לי שבגוף שלישי זה יותר נוח, אבל זה כבר גנוב לגמרי, אני כבר אמצע לי את הדרך שלי. - אני אהבתי למשל את ההודעה שהגבתי עליה, זה חמוד, חבל שההודעה כל כך כעוסה, בטח עכשיו הכל יותר רגוע, אני בטוחה שכולנו השלמנו, עם ילדונת, שאולי תיכנס לבדוק איך הגבנו על העזיבה שלה, ואולי תחזור בשם אחר, או בלעדיה- וטוב לי בפורום הזה, ואני לא מיתכוונת לעזוב בינתיים.

Funeral Drum

New member
לא!!

רק אל תשני את סגנון הכתיבה שלך. אמנם הפעמים היחידות שאני רואה צורך לכתוב בפורום הן כאשר משהו פה מעצבן אותי, ואז אני מוותר כי כבר יש תגובה מספיק עצבנית שלך, אבל את עושה את זה גם ככה יותר טוב. slide

פצצות, אחותי, מה שכן,

אף פעם אל תשני את סגנון הכתיבה. אז אוקיי, לפעמים הוא לא יוצא כמו שתרצי שהוא יצא ואנשים מקבלים רושם מוטעה, וכתיבה, אין ספק שהיא הבעת רגשות, אבל יש פרופורציות את יודעת, אם הייתי במקום הבחורינה ההיא, ילדונת, גם אני הייתי נפגעת. לא איטונג לא קונה מיכל

למעלה