ל"רוח מדבר"

mimeli

New member
ל"רוח מדבר"

תודה על ההודעה הנפלאה שלך.. ברשותך אני אענה כאן, בפורום, כהמשך ישיר למה שכתבתי בשבוע שעברה. אתה שלחת לי לינק להודעה שכתבת כאן בפורום. אחרי שקראתי את השירשור הנפלא ההוא, התחילו ליפול לי כמה אסימונים..(אסימונים?? טלאקארד!!)ניסיתי לחשוב מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי... דבר ראשון, חשבתי לי:" אבל אומנם יש לי כמה וכמה קישורים, אבל אנני יודעת מה לעשות איתם.." ותוך כדי מחשבה שמעתי קול ממקום אחורי בראשי שאומר:"אבל את כן יודעת!! חלום חייך הוא לאייר ספרי ילדים!!" תוך כדי שאני מתארגנת וויוצאת מהבית אני ממשיכה להתדיין עם עצמי.נכון שאני רוצה את זה, א ב ל בשביל זה אני זקוקה לסיפור, למו"ל, ל..ואז החלה מפולת האסימונים: עלה לי הרעיון לקחת כמה מהסיפורים של הרב קרלאבך ולספר אותם לילדים, לאיר אותם. "במקרה"{מקרה = שהופכים את האותיות יוצא= ה' רקם..} יש איזה בחור, שביקש ממני לעזור לו לעצב מחדש את האתר הראשמי של ר' קרלבאך. (בהתנדבות) "במקרה הבחור הזה הוא גם מו"ל של חוברות של הסיפורים ודברי תורה של ר' שלמה (קרלאבך) ...אז אולי כשאדבר איתו על האתר, אשאל אותו גם על הרעיון שלי?? בקיצור, כמעט נכנסתי לרגע לפאניקה...מה? זה עוד יכול לעבוד, לא? דיברתי עם בעלי על הרעיון ולהפתעתי הוא ממש התלהב. ואתמול גם דיברתי עם אותו בחור..וגם הוא התלהב!! כבר הכנתי את עצמי לתשובה שלילית ..אבל הוא אמר שמצידו אני כבר אתחיל עם זה...ושהוא רוצה להוציא את הספר הזה גם בעברית וגם באנגלית. אז..בנתיים סיכמנו שהוא יחפש לי סיפורים מתאמים..ובזמן הזה אני ארגיע את האגו שלי(אולי), שזה בסדר ושאני אצליח ובגדול ובכלל תודה רבה על הדעגה שלו כלפי .. המשך יבוא! אז..תודה לך ולאתי על ההודעות שלכם שעזרו לי כלכך להתקדם הלאה.. סימון.

mimeli

New member
ועוד משהו..

...לא יכולתי להתחבר לאנטרנט, אז לקחתי לי את זה כאפשרות לחשוב. עלה לי, שבעצם אני כבר "עושה משהו עם החיים שלי" . איך ג'ון לנון שר כל כך יפה:" החיים קוראים לך כשאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרים". אז בזמן שאני עסוקה בלגלות מה אני אעשה "כשאהיה גדולה", אני מממשת פן אחר ב"תכלית החייים" שלי: אני אמא לשולשה בנות נפלאות. תפקיד מאתגר, שאף פעם לא משעמם בו, יומיום לומדים בו משהו חדש(על העולם, על הבנות, על עצמי..)והוא תפקיד לכל החיים..והוא ממלאה אותי בהרבה סיפוק ואהבה. סימון.

ניני5

New member
mimeli, כתבת משהו נפלא.

איך התגלגלו הענינים כך שאת תעשי בדיוק מה שאת אוהבת. את ממש יודעת מה שאת רוצה, ומוצאת את העיתוי המתאים כדי שאחרים יתמכו בך. כל הכבוד. הבעיה שאת קצת פוחדת להצליח. אבל תתחילי בקטן, ותמשיכי הלאה, לאט לאט. בזמן שמתאפשר לך עם גידול 3 הבנות. וככה כעבור מספר שנים, את תהפכי לעסק קטן מבלי שתרגישי בכלל. חוץ מזה גברים אוהבים שאשה עוסקת באיור. כי אשה זה דבר יפה, איור זה דבר יפה. וסיפורי קארליבך זה מאוד יפה. אז הכל יפה פי שלוש. בהצלחה בחייך.

WOW ../images/Emo24.gif גדול גדול - איזה כיף

לקרוא את שכתבת. המון תודה לך ששיתפת אותנו. אמר הפילוסוף גתה: "בעת שאדם נע קדימה ומחייב את עצמו, התבל כולה נעה עימו. זרמי אירועים והתרחשויות בלתי צפויות, נעים בעקבות אנרגיות ההתכוונות המוחלטת. כל אשר את חולמת עליו החלי לעשותו, בהעזה יש גאוניות, עוצמה וקסם. החלי עכשיו!" ואז אמר נלסון מנדלה (שדרך אגב ציטט את מריאן ויליאמסון שכתבה "הדרך לאהבה") : "הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו - לא האפלה בשתוכנו - שמפחיד אותנ יותר מכל. אנו שואלים את עצמנו - איזו זכות יש לי להיות מבריקה, יפהפיה, מוכשרת ואהובה? למען האמת - איזו זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שאחרים לא ירגישו חסרי-ביטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד." עכשיו תחשבי על הבנות הנפלאות שלך ותראי איזה שיעור את יכולה ללמד אותן? שימי לב שהן לומדות מהמעשים שלך ולא מהמילים שלך. וכשאת הולכת ופועלת, למרות ואף על פי שאת מפחדת מכישלון או מהצלחה, את עדיין הולכת ופועלת ומרגישה נפלא עם זה... וזו המורשת הכי גדולה שלך, הילדות שלך ומה שהן למדו מאמא שלהן. "החלי עכשיו"
ויהיה לך המשך חיים מדהים ומשגע מיק. רוח מדבר

ועוד משהו

אני לא יודע אם את מכירה את האתר הזה, אם כן נפלא ואם לא אז יש לך כאן מקום עם המון השראה במיוחד עבורך. מיק. רוח מדבר

למעלה