ל-צ-ע-ו-ק

עופר 123

New member
ל-צ-ע-ו-ק ../images/Emo70.gif

קרה לכן/ם שפעם התפרצתן/ם על מישהו בגלל שפגע בכן/ם על רקע המשקל? מישהו שלא הפסיק להציק, להעיק, להעיר ולחשוב שהוא רק עושה לכן/ם טובה בהערות שלו? קרה פעם שפשוט רציתן/ם ל-צ-ע-ו-ק: "תצא לי מהבטן?"
עופר

צעקתי בשקט

אחרי כל כך הרבה שנים של הערות, עיצות "מועילות", ביקורת, ציניות, הטפות, הקנטות... אמרתי לו... אמרתי לו שבפעם הבאה, לפני שהוא מטיף לי לא להיות ביקורתית, שיבדוק בזכות מי רכשתי לי את התכונה הזו... צעקתי בשקט, באמצע ארוחה משפחתית גדולה, צעקתי בשקט כי ידעתי שגם אם אצעק בקול זה לא יעזור... מיה.

לא צעקתי , אבל היתי צינית

בד"כ זה בא עם הטפה - שאין זה מעניינם הרבה פעמים בכיתי ושתקתי הרבה פעמים בכיתי והתעשתתי תוך שניות ונהלתי דיון סוער וכועס בנושא

מי עשה לך ככה ?../images/Emo46.gif ../images/Emo103.gif

לבכות בגלל הערה טיפשית .... ? להעלב מטיפשותם של אחרים ? את יפה כמו שאת {נקודה}, את משדרת שאת הכי יפה בעולם, לובשת בגדים שמבליטים מה שאין לאחרות, לבכות בגללם... ?

שאתה חמוד../images/Emo25.gif בכיתי כי זה

נגע לי בנקודות הכי רגישות כי עם כל זה שאני מודעתת לעצמי אני עדיין לא שלמה עם מי שאני .. רוב הזמן הכל בסדר , אבל יש ימים שאני לא ממש נהנת לראות מה שמשתקף במראה ואותם אנשים חסרי טאקט רק מעלים ת/סרט הזה מחדש , וזה עצוב , וישר הדמעות זולגות לו היו מדברים איתי על שינים עקומות לא היתי נעלבת בכלל כי אין לי בעיה של שיניים אז לא ממש מזיז לי אבל שמעירים לי על המשקל זו אכן נקודה רגישה

דריה27

New member
כן, קורה לי

עם אמא שלי, שהחלום שלה הוא לראות אותי בסקיני ג'ינס (נאמר בציניות רק לשם המחשת המצב), היא פשוט לא מרפה ממני בעניין המשקל ,כך שלעיתים לא נותרת לי שום ברירה אחרת אלא לצעוק, ותתפלאו זה דווקא עושה את העבודה יופי.

גם אני

על אמא שלי... יש לה קטעים שהיא מנסה להגביל אותי באוכל.. לאו דווקא על רקע משקל אלא על רקע " בריאות"... היא כבר כמה שנים בקטע כזה של לאכול בריא, לעשות ספורט ושאר הירקות.... אז שהיא מנסה להגביל אותי אני צועקת עליה שתצא לי מהצלחת...

לא צעקתי ,

אני לא צועקת בדרך כלל אבל הסביבה שלי הבינה יפה מאוד שלא כדאי להעיר לי.

rikibit

New member
כן....וגם צעקתי ../images/Emo6.gif

לא טוב לשמור בבטן....פשוט תגיד למי שמציק לך שיעוף לך מהצלחת,מהוריד וילך לחפש וריד אחר להיתעלק עליו.

שאלות רגישות ביותר בעבורי...../images/Emo4.gif

קרה לכן/ם שפעם התפרצתן/ם על מישהו בגלל שפגע בכן/ם על רקע המשקל? -לרוב אני סופגת ומבליגה... אך אפשר לומר שבשנה האחרונה אני די עונה, לעיתים קורה שאני אפילו מרימה את קולי, אולי אפילו צועקת אבל עדיין מעדיפה את הצד הרגוע והקול, משמע- להכניס לבן אדם בצורה שתביך אותו ותתיר אותו חסר מילים. אני חושבת שבקרב האנשים הקרובים אליי יותר אני מרשה לעצמי להתפרץ בקולות רמים. כי למשל כשקורה מקרה כזה ומישהו מהמשפחה מעיז להעיר לי על המשקל שלי אני מרגישה בנוח יותר לצעוק. מישהו שלא מפסיק להציק, להעיק, להעיר ולחשוב שהוא רק עושה לכן/ם טובה בהערות שלו? -מאז שאני זוכרת את עצמי אמא ואבא שלי הם כאלה... "בזכותם" גדלתי ליהיות חסרת ביטחון לגבי מראי, לעולם לא חשבתי שאני יפה, הרגשתי המון פעמים שאני לא מוצלחת ושלא מגיע לי זכויות שוות כמו לאנשים ה"רגילים". הם תמיד היו בטוחים שבהיערותיהם, הצקותיהם והמועקה שהם מנחיתים עליי, עושה לי רק טוב.
(ושלא נדבר על המעשים... כמו להחביא ממני אוכל בארונות שלהם וכו'...) קרה פעם שפשוט רציתן/ם ל-צ-ע-ו-ק: "תצא לי מהבטן?" -יותר מדי פעמים...

sha na na revol

New member
הרבה פעמים,

אבל על אנשים קרובים, לא על אנשים שאין לי 'זכות' לצעוק עליהם.

עופר יקר

אני מאמינה שאם אנחנו נצעק אף אחד לא יקשיב לנו. קרה לי לא אחת שאנשים נכנסו לי לעניינים אישיים (אם באהבה, בעיות כלכליות, שומן ועוד...) אני יכולה לומר שישנם כמה אנשים שגם מחשיבים את עצמם ידידים שלי למרות שאני לא שומעת מהם רק באירועים מיוחדים ושהם מרשים לעצמם להתערב לי שתחומים מסויימים. הדבר שהכי יכול לעצבן אותי הוא שמתערבים לי בדברים אישים. לדוגמא: אם יתערבו לי בשומן שלי זה לא יכעיס אותי, זה דווקא יצחיק אותי גם אם ינסו לעצבן אותי זה לא יעזור כי אני מבינה כמה אותו אדם שווה וכמה הוא מחוק מבחינתי
אבל אם מתערבים לי בבעיות אשיות כמו באהבה ובעיות כלכליות זה יכול לעצבן אותי מאוד, אבל אני לא מתפרצת וצועקת- אני פשוט מסבירה אני אומרת שאין לאותו אדם ש"אני בחורה בוגרת עם ראש על הכתפיים ויודעת מה אני עושה. אם לא ביקשתי עזרה או הערה אני מעדיפה שלא יעשו את זה. להיות חכם על "צרותיהם" של אחרים זה קל אבל כשקורה לך דבר כזה אתה מתעצבן כשמנסים לעזור לך גם אם זה רק לחבק ולהיות לצדך." תאמין לי עופר שמאותו רגע שאני מסיימת את המשפט הזה אותו אדם כבר לא עונה. אני חושבת שאם נכעס ונוציא את זה בצעקות- זה לא מה שיעזור לנו ולא תמיד נאמר את מה שאנחנו רוצים לומר בצורה שאחרים יבינו. צריך לקחת אויר לפני שאנחנו מוציאים משהו מהפה שלא נפגע באחרים- זה שפוגעים בנו זה לא אומר שאנחנו צריכים לרדת לאותה רמה.

עדיין קורה.

כלומר יש את צביקה בעבודה שלי שכל הזמן הוא רואה אותי נגיד אוכלת וופלה או משהו מתוק אז הוא ישר אמור לי, לא, את לא צריכה את זה... או די תפזיקי כבר לאכול את השטויות האילו... אני אומנם לא צןעקת , אבל לצערו של צביקה הלשון שלי יותר חדה משלו. אני פשוט זורקת לו משהו על הגיל שלו או על זה שאני בכלל מיתיחסת אילו כי רוב הנשים כבר הפזיקו ... דברים כאילו. למזלי כל חיי הייתה לי לשון חדה ולפעמים גם פוגעת מידי, אבל לא נורא הצלחתי לשלוט בזה.

למעלה