ל"צאת מהארון"

hila1972

New member
ל"צאת מהארון"

ל"צאת מהארון" תמיד נשמע לי "וואוו" אבל כל כך רחוק ממני ופתאום כל כך קרוב אליי. בת 36 נשואה (בהליכי גירושין, אהבת נשים אינה זרה לי), אימא לשני "נסיכים" מקסימים (6 וחצי, 4). הכל התחיל בפברואר 2008 התוודתי לסרט "הסוד" ואז "המהפך הגדול" מתחיל ומכאן "השמיים הם הגבול" (אף אחד לא יעצור אותי). הודעתי לבעלי באופן מפתיע ובצעד יוצא דופן על כוונתי להתגרש ממנו (פעולה מחושבת ואינטרסנטית). כשבוע לפני פסח ביקש בעלי "שלום בית", נענתי לבקשתו (שוב פעולה מחושבת ואינטרסנטית) "תיבת פנדורה" נפתחה התוודתי על אהבתי לנשים, ניתנה לי האפשרות לחיות את חיי כפי שאני רוצה. "מתניעה את הסטרטר", נרשמת לאתר שידייט ושם מוצאת את "אהבת חיי" ומי שלהיום בת זוגתי. יום א' בשבוע, פגישה ראשונה, כבר אז מבינה שזאת האישה שאיתה ארצה לחיות את שארית ימיי (סימני שאלה לא היו קיימים שם), הייתה פה התאהבות מטורפת, שיחות ומפגשים יומיומיים אל תוך הלילה, SMS ואז הבנתי שאי אפשר להמשיך ולנהל שתי מערכות יחסים בו זמנית והחלטתי בצעד יוצא דופן לוותר על בעלי. זה היה הכי קל מבחינתי והתשובה לכך פשוטה וברורה "אהבה" לא הייתה קיימת שם.(נמאסו עליי 9 שנות חיי השקר) מאותו רגע התחלתי לחיות את חיי האמיתיים מלאי שמחה, אור ואהבה עם בת זוגתי המקסימה, אך מבחינתי התהליך עוד לא הושלם חסר משהו, המשהו שנקרא "יציאה מהארון" וגם זה לא אחר לבוא. מוצ"ש SMS מבת זוגתי: "סיפרתי לבתי עלינו", לא עוברות שתי דקות SMS נוסף "עכשיו גם אימא שלי יודעת", "וואו" גופי מצטמרר, מחזירה לה SMS אני בדרכי לאמי לשתף אתה באהבתי חדשה, מגיעה לבית הוריי, מבקשת מאימי לצאת עמי לטיול קצר, לא מספיקה להוציא מילה היא מתפרצת לתוך דברי עם חיוך מתחת לשפה ואומרת "אני יודעת הכל, התאהבת באישה", תמיד ידעתי שאת נמשכת לנשים, גם אחותך חיה עם הידיעה הזאת כל השנים", מסתבר שכל "העולם ידע ושתק", הרגשת הקלה. מאותו רגע כולם כבר ידעו חברים, שכנים, הגננות של ילדי מי לא, היה פרגון מלא, תמיד חושבת חיובי ומקרינה חיוך ואושר. אני בטוחה וסמוכה ששום דבר לא קורה במקרה ויד מכוונת שלחה לי את ענת. אני מודה כל יום לאלוהים על הזכות שנתן לי להכיר את ענת ולהיות חלק מחייה. הרשו לי לסיים בנימה אישית לענת : יותר מכל אני מודה לך על שיצרת עבורי את האפשרות להיות חלק מחייך, זו זכות גדולה עבורי. את אישה מדהימה ומיוחדת ואיתך אני רוצה לחיות לנצח נצחים, "את הדבר הכי טוב בעולם".

עלמה40

New member
וואהו

שומעים את נימת ההקלה ב"קולך". מתגובת יקירייך ניראה שאת חיה בסביבה פתוחה מאוד הלוואי על כולנו! שיהיה לכן רק טוב

WOW איזה כיף ללכת אחרי../images/Emo23.gif

עכשיו החיים קלים יותר מאשר את חושבת

a n a t i 3 3

New member
אהובה שלי,

קוראת אותך ודומעת... עדיין מתקשה להאמין שכל זה אמיתי, מפחדת להתעורר מהחלום המדהים הזה. את הפורום הזה הכרתי ממש מההודעה הראשונה שנכתבה בו, בתוך תוכי ידעתי שלכאן אני שייכת, שפה זה הבית שלי... הרגשתי אבל פחדתי להודות, פחדתי לומר לעצמי בקול את אשר אני צועקת היום... אני אוהבת נשים"
הבילבול שלי וחוסר ההתמודדות מול המציאות הוציאו אותי מפה, הוציאו אותי מהאמת שלי. לא עוד! היום, בזכותך... בזכותי, בזכות ההשלמה האמיתית אני יודעת מי אני, אני אוהבת את מי שאני, מחוברת לעצמי, מאושרת יותר מתמיד, שלמה! אישה יפה שלי, תמיד חשבתי שסיפורי אהבה כאלה ישנם רק בסיפורים ובאגדות, אז נתת לי להבין שמגיע לי, את הראת לי את הדרך לפסגת האושר. לא פעם עוברת בי המחשבה של "איפה הייתי עד היום?" אבל יודעת שכל מה שעברתי בחיים לטוב ולרע הכין אותי לרגע הזה, הבשלתי לאט לאט והתכוננתי ליום השלמות הזה, ליום בו פגשתי אותך. אף פעם לא האמנתי בפגישות עיוורות, אתרי הכרויות היו בשבילי עוד דרך להעביר את הזמן, הכל השתנה ברגע שראיתי אותך, ממש בשניה שנכנסתי לרכב שלך והבטתי בך... ידעתי שאת שלי!
אותה אמת שתמיד היתה שם קיבלה משמעות, אותן התלבטויות שהיו מנת חלקי הפכו לעובדות מוגמרות, לצעקה ענקית לעולם ולעצמי... "הילה, את הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים!" החששות שילדיי ידעו על זהותי המינית נעלמו, השלמות היתה שם וכך גם הקבלה... ברגע שספרתי להם עליך ועלי ידעתי שזהו, תמו השקרים, הסתיימו להם התירוצים וההסתתרויות.... אני שלמה. מעריצה אותך אישה שלי, אוהבת אותך אישה יפה שלי, אוהבת כמו שלא אהבתי מעולם... מחכה כבר ליום בו נבנה את הקן המשותף שלנו ביחד עם ארבעת ילדינו... שנלך לישון ביחד ונתעורר ביחד. תודה על הכל
אוהבת ענת

ענת והילה

כמה נעים לקרא אהבה, כמה המילים זועקות החוצה מהמסך ומחזירות את התחושות שוב לבעור... בתוך השיגרה האינסופית שאני חייה בה, שוכחת לרגע את אותם הרגעים שאתן עוברות עכשיו ואני חוויתי כבר לפני 3 וחצי שנים.. תודה ששיתפתן, זה מרענן ולו לרגע את הלב.. בהצלחה!!

meyrav a

New member
עכשיו נכנסתי

אכן וואו אחד גדול יפה ומרגש. מחכה לאחת שתבוא ותרגש אותי ותתרגש יחד איתי....

אוססונה

New member
לצאת מארון ולהיות גם בתוכו.

כייף לקרוא, מעט קנאה חיובית, אנחנו מקנאות בכן. הסיפור שלנו, אינו פשוט כלל וכלל. כאשר אנחנו באות לבקר את המשפוחה הענקית שלנו בירושלים, עוד בעליות, אנחנו נכנסות לארון, ואילו באותן ירידות ממש, אנחנו יוצאות מהארון. בירושלים. אנחנו בארון, בחיפה, אנחנו מחוצה לו. אפילו שהמשפחות יודעות, אבל גוזרות עלינו "יד לפה". אם לא הבנתן, המשפחות שלנו חרדיות למהדרין שבמהדרין. בחברה החרדית, הכל מותר העיקר, שישאר בחדרי חדרים. אנחנו לא חרדיות ואפילו לא דתיות כמקובל, אך שלמות ביותר עם מה שאנחנו, ואפילו מרגישות קרבה מיוחדת "לאלהים", כי הוא מאיר לנו פנים...))) עברנו הרבה גלגולים, עד שהתמסדנו "זוגתי" ואני, בעיר חיפה, בזכות "הסבתא" הנפלאה שלי. היא היחידה השותפה "לסוד" שלנו מהתחלה ועד הסוף. התמזל מזלי, כי נולדתי "חביבה" מכל עשרות הנכדים לסבי ז"ל ולסבתי שתחיה. תסבוכות ומשברים לא קלים עברנו עד אשר הגענו לאן שהגענו. מזה כחמש שנים, חיות שתינו בפינה הנחמדה שלנו, באושר ואפילו בעושר. לכן, יש ילדים משלכן, שהיהו לכן בריאים, לנו עדיין אין, והשעות הביולוגי מתקתק. (אני מתקרבת לשלושים, וזוגתי ל-28). אמנם יש לנו ילדה, אותה אנחנו מגדלות בגאווה. (אחותה הקטנה של זוגתי. עוד סיפור מרתק בפני עצמו) אך בימים האחרונים, אנחנו דנים רבות בלידה של אחת משתינו. עדיין קשה לנו להחליט מי משתינו "תהרה", מה שבטוח, היפה בינינו היא אשר תהרה. ושתינו יפות. כך אני מעידה על זוגתי, וזוגתי מעידה עלי. עם "השגעונות" שלנו, כנראה לא יהיה מנוס כי שתינו נלד. קשה לוותר על חווית הלידה. מסובך ומרכב, להיות שונה ומיוחד מהאחרים. סך הכל, אין אנחנו קוטריות, וטוב לנו האחת עם השניה עד בלי די. שיהיה לכן בהצלחה.

למעלה