ל - ע'........

aשרון

New member
ל - ע'........

פרסמתי טקסט זה בפורום מכתבים ווידויים ( לשעבר פורום מכתב שלא נשלח) ביום חמישי האחרון .

אתה יודע, זה מוזר, אף פעם לא נתקלתי בבנאדם כמוך.
אני מנסה לחשוב מה כבר כתבתי שהכעיס אותך כל כך ? כבר חצי שנה שאתה מתייחס אלי כמו אל רוח רפאים, גם כשאנחנו בחברה וגם כשאנחנו נמצאים רק שנינו לבד בחדר .
אף פעם לא התייחסו אליי ככה, לפני כמה חודשים זה עוד היה נסבל, עכשיו כשאנחנו עם עוד אנשים בחדר העריכה ובהפקות זה כבר מתחיל להציק ברמות כואבות ממש. אף פעם לא התעלמו ממני ככה. אני רוצה לדעת מה כבר אמרתי שפגע בך. שהחלטת לנתק איתי כל קשר ולהתעלם ממני בצורה כזאת ?

אני מגיע בבוקר לכיתה ואומר לך בוקר טוב ואתה מתעלם ממני, בהפקות אנחנו מטר אחד מהשני ואני כמו אוויר בשבילך, אתה משחק בסרט גופה ואני אחד הכוורנים שצריך להוציא אותך מהארון, אני נוגע בך, אבל אח"כ אין שום יחס ממך אליי . אני פונה אליך בשאלה כלשהיא ואתה מתעלם ממני. אתה עורך אותי בתור אינטרקאט בסרט שלך אבל לא מדבר איתי. אתה מעיף אליי מבט ברור לפני שאתה עוזב באמצע השעור ואין לי מושג אם אתה מנסה ליצור קשר או סתם להתגרות בי .

היחס שלך כלפיי מפריע לי מאוד. אני כבר לא יכול לסבול את זה. אנחנו נמצאים באותה כיתת הלימוד במכללה, יוצאים לאותן הפקות קולנוע סטודנטיאליות ולמרות שאני נמצא סנטימטרים ממך אתה מתעלם מנוכחותי . אין לי מושג אם החבר'ה האחרים בכיתה יודעים על כך או שמו לב לדבר הזה, אני בכוונה לא פיצצתי את הנושא הזה בנוכחותם כדי לשמור על הכבוד של שנינו . ואין לי מושג אם אתה בעצמך שיתפת מישהו מהכיתה .

זה מציק לי אך באותה נשימה אני חושב למה אני טורח?
כבר חצי שנה אני אוויר בשבילך, אם בנאדם אחר היה מתנהג אלי ככה?, כבר מזמן הייתי מוחק אותו.

במקרים אחרים שאנשים עושים לי רע לי אני מוחק אותם מיידית .
אז למה לעזאזל איתך זה כל כך מציק לי ? האם זה חוסר הידיעה של מה כבר אמרתי לך ? .

בהתחלה כל בנאדם ירצה להבין מה פשר העניין?, וככה זה היה איתי, רק רציתי להבין מה קורה ומה אמרתי לך? .
אבל אם היחס הזה נמשך מעבר לחצי שנה, אז אנשים הולכים וממשיכים הלאה.
למה אני ממשיך לרדוף אחריך?, למה עדיין כל כך אכפת לי להבין למה פגעתי בך ?

למה אני לא מרשה לעצמי להמשיך הלאה ולהגיד : טוב הוא לא רוצה קשר איתי, מתנהג אליי כמו לאוויר אז אחלה, שיהייה בריא אני מפסיק לרדוף אחריו.

הייתי רוצה לשבת איתך ולהבין מה העניין ואם אפשר לחזור ליחסים תקינים.
זה מאוד פוגע בי היחס הזה שלך כלפיי .

-----------סוף טקסט----------------------------

מה דעתכם אני צריך לעשות חברים?..... איך אני מטפל בזה?......

לי לא ברור מה טיב היחסים "הקודם" ...

אם היה בניכם קטע, אז אתה יכול למחוק אותו (כלשונך) כי כהומו אתה לא בא לו טוב והוא דיפדף אז גם אתה צריך לדפדף.
אם לא היה בניכם קטע, אז אתה צריך לברר עם עצמך באם אתה מקנא בו. או מאמין (על סמך קשריו וכיוב') שיש לו עתיד יותר ברור משלך בתעשיה והחושים שלך "מכריחים" אותך להיות בסדר איתו. או שאתה "נדבק" אליו כי הוא מהבודדים בחייך שמתיחסים אליך כמו אל אויר, ואתה לא רגיל לפגיעה כזאת באגו שלך אבל כורח הנסיבות מזמן לכן שהות ביחד ולכן אתה מתיסר.
אני הייתי תופס איתו דיבור ישיר. בנים אוהבים דיבור ישיר ולא נהי כתוב על נייר מבושם ודמעות מיובשות. תהיה גבר, פתח ת'פה ותדבר !

aשרון

New member
תודה ברבוריאן....

לא היה בינינו שום "קטע" (אתה מתכוון למשהו מיני אני מבין).
כבר מזמן אני חושב לתפוס איתו דיבור ישיר אחד על אחד, אבל העניין הוא שאני לא רוצה שזה ייצא כאילו אני מכריח אותו או כופה את עצמי עליו. אין לי מושג עד כמה הוא רגיש, כי הוא מחק אותי בגלל שרשמתי לו משהו בפייסבוק. הבנאדם ממש מתעלם ממני. ואני רואה שיש לו קשרים טובים עם החבר'ה בכיתה (אתה קראת לזה התעשיה) ולי קצת פחות, וכן החושים שלי "מכריחים" אותי להיות בסדר איתו כי אני פוחד שזה ישפיע לרעה על ההפקות שלי דרך החבר'ה.

אני רוצה לתפוס איתו דיבור, אבל פוחד מההשלכות.

תפריד בין רגישויות אנושיות לבין אינטרס מקצועי

אתה אומר במילים אחרות שיש לך אינטרס מקצועי כלפיו, הכרה בזה תתן לך ראיה צלולה יותר לגבי אופי ונוסח הדברים שתאמר לו. המטרה שלך היא להשאר בחוג החברי שלו, כדי לא לפגוע בסיכויי ההצלחה שלך בלימודים.
תניח לשיקולי אגו שלך בצד, ותחשוב איך אתה יכול לרצות אותו באותה שיחה. אם למשל תגלה את הרגישות שלך ותאמר משהו בנוסח "בן אדם, אנחנו נפגשים כל כך הרבה בגלל הלימודים ומתעלמים זה מזה, וזה מביך אותי, פוגע בי ולא נעים לי, ויש לנו עוד תקופה X ללמודים, והייתי רוצה שננסה להתיחס כמו בני אדם מקצועיים ובוגרים זה לזה". חשוב שתגלה רגישות כי כרגע תקוע לו בראש שאתה לא רגיש בגלל שהתחצפת בפייס, ולכן הוא ניתק איתך מגע.
אז נכון שהוא הילדותי יותר, אבל כאן בדיוק יש לך את המקום להתיחס אליו כמו אל גבר בוגר ולתת לו להרגיש את החשיבות שלו אצלך, גם כאדם וגם כאיש מקצוע.

white star

New member
תפוס אותו לשיחה

תגיד לו שמאוד מציק לך העניין, שאתה רוצה לדעת מה הסיפור שלו איתך.
אתה לא רוצה שתהיו BFF, רק שתדע ותוכל "לשחרר" אותו

למעלה