ל-עדידוש 22

nomchu

New member
ל-עדידוש 22

את לא חושבת שזו *קצת* חוצפה לבוא לכאן ולהפגין דיעות פוליטיות ש*לא* נוגעות לכולם? את לא חושבת שזה *טיפה* חסר רגישות לבוא לפה ולפרסם מצגת עם תמונות מזעזעות, ודיעות פולטיות קיצוניות? את לא חושבת שאסור לך לעשות את הדברים האלה, כי *בא* לך??? יש המון פורומים. אני בטוחה שחלקם נועדו כדי להציג דיעות פוליטיות. מתוקה, כאן זה לא המקום! לפורום הזה יש כותרת. קוראים לו: "מיי פירסט סוני". אז בבקשה חמודה שלי, לכי תציגי את הדיעות הימניות שלך במקום אחר. תודה מראש. השמאל שולט!

a noa

New member
../images/Emo57.gifאת גדולה!!!

שלום קוראים לי נועה, אולי אני קצת קטנה ואולי אפילו קצת לא מבינה את החיים אבל הסתכלתי במצגת של ה"עדידוש 22" הזאת ואני מסכימה איתך לגמרי, היא הכניסה משהו שלא קשור לפורום של סדרת טלוויזיה ישראלית וזה לא רלוונטי לגמרי. הייתי שמחה להכיר אותך יותר. ...יום טוב... נועה

nomchu

New member
:)

היי... גם אני מסכימה איתי. חחחחחחחחח סתם... :) אני גם לרצות להכיר אותך!!! בת כמה את שאמרת שאת כל כך קטנה? גם אני קטנה... (= אז... הכי טוב, אם יש לך אייסיקיו, תרשמי לי הודעה למספר: 147447429. ונדבר... ביי ביי...! נומצ´ו.

את לא צריכה להתנצל

גם אני לא כ"כ גדולה ואת לא צריכה להתנצלא על זה אין מה עשות יש דברים לשלא מתאימים לפורום ביי בינתיים חמודה

את לא צריכה להתנצל

גם אני לא כ"כ גדולה ואת לא צריכה להתנצלא על זה אין מה עשות יש דברים לשלא מתאימים לפורום ביי בינתיים חמודה

עכגיעכ

New member
תגובה לשמאל שולט!!!!!!!!

אם את אומרת שזה לא מקום לפרסם דעות פוליטיות למה את בעצמך זה ממש דיבילי!!! מה האמירה המפגרת הזאת "השמאל שולט" תיתבגרי חמודה!!! ואם היו לה דעות שולניות אז זה היה בסדר?!

למעלה