ל----- נ י ב ה ק ל ז ו ן

רותמית

New member
ל----- נ י ב ה ק ל ז ו ן

תגידי, איך הגעת לשם? אני מתה לראות אותם וזה.. אבל איך בדיוק?

היי רותמית!

מה קורה? זה סיפור של נחישות רבה.
אבל, כתבתי בדיוק מה הלך שם ואיך הגעתי לזה, תחפשי את הנושא "חברה! חזרתי מהצילומים- הסיפור שלי"...זה היה לאללה מרגש- ויש גם תמונות, ראית? תהני. ניבה

רותמית

New member
ראית את התמונות....

תמונות ממש יפות, וגם את חמודה לאללה... אני חולה על יהודה לוי הוא כזה מושלם אבל עומר לא משהו בכלל.. יש משהו לא הגיוני בין הקול שלו לפרצוף שלו בכל מקרה... פצצה שנפגשת איתם, אני אחפש את זה... אני פשוט חייבת לרוץ עכשיו היה נחמד להכיר...

אני חמודה?? איזה פאדיחה! יצאתי כמו

פטרוזיל (מאיםה הבאתי את זה??), יצאתי גרוע...
איזה פאדיחה שראו אותי ככה, מזה המבט הבאתי בתמונה של יהודה!!? אני יוצאת בדר"כ בסדר איך שהוא, אבל בתמונות- איחס! לא משנה...... כן, עומר מפגר!!! שמחתי להכיר גם אותך, נתראה. BYE BYE , ניבה

deep ocean

New member
ניבה את נראית נחמד מאד!!!

תפסיקי לשפוט את עצמך
אגב, יש פורום שאני כותבת בו שעוסק בשיפוט, אם בא לך להיכנס לשם בקיצור, תגידי לשופט שלך שיצא לחופשה בהוואי או משהו כזה
(אגב, את מין הסתם לא היחידה ששופטת את עצמה. כל בני האדם שופטים את עצמם ואת האחרים)

וואו, איזה פסיכולוגיה

היי היי, רק אמרתי שלא יצאתי כי טוב, אני לא שופטת בכל מקרה, תודה על הדברים. פשוט, בתמונות אני יוצאת בסר, אבל באילה לא יצאתי הכי טוב, חבל. אה, אבל שטויות. ניבה

Rotem999

New member
לניבה...../images/Emo13.gif

כתבתי לך כבר את ההודעה הזאת איפשהו... קודם כל התמונות היו פיצוץ!!! ואת נראית מה זה חמודה! עשית לי את היום!! תודה רבה! רק יש לי בקשה... את יכולה לעלות את כל התמונות לפה? אני מתה לראות אותם..

למעלה