ל מ ה

Sודית

New member
ל מ ה ../images/Emo35.gif

למה כשנושקים אצלנו, אז עוצמים עניים? למה כשכותבים מכתב, אז לא באריכות? למה לא יוצא אף פעם, להגיד בשניים? מה שכל אחד יודע, בעל-פה, לחוד? למה מעולם לא בא לי, סתם לקטוף לך פרח? למה אני רוצה לצעוק לך, ונשאר שַלֵו? למה לא נשבור, אף פעם, עד הסוף ת´קרח? אם בלאו הכי שוברים פה, זה לזו ת´לב? קיבלתי את זה...פעם....עוד בצבא.... מישהוא יודע מי כתב את זה??? סודית לא ידעה אף פעם.

maxima

New member
ועוד משהו........

לא רק אצלינו עוצמים עיניים בנשיקה אני מכירה אחדים שכותבים מגילות...... שברתי מזמן ת´קרח אבל היה זה תרח ופרחים קטפתי לרוב ולכולם ערב טוב

לסודית שלא יודעת......../images/Emo23.gif

שאנחנו מתנשקים
את עינינו עוצמים רוצים להיות מרוכזים ולחוות רגעים נעימים וגם כותבים מכתבים ארוכים ארוכים לפעמים הם קצרים אך עם הרבה מסרים ויוצא להגיד זה לזו אפילו מה שלא רצינו אבל אחרי.. קיבלנו פרח
אמרנו: לא נשבור ת´קרח

ישראל SERVUS

MISHI NALTOK צריך מתורגמנית ????? אגב, אין בין נשיקות ליין סתירה
אלא להיפך.....יין הוא הההקדמה והנשיקה כדי לשפר את האווירה ושניהם ביחד פגישה מדהימה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שיהיה לק עם או בלי הסרט

ולמה אני צריך לנקד לבד ? תעשי כבר פם משו עד הסוף,

yaely2

New member
מנהל
מדיירול ../images/Emo132.gif

שלום, אם יש כאן מועדון "דוברי, אוהדי, הונגרית אני מצטרפת בחפץ לב akarok tanulny magyarul seretlek יעל

מה אתם מערבבים פורומים?

יש פורום הונגרית. אתם גורמים לאלה שלא מבינים רגשי נחיתות. רחמו עלינו, גם אנחנו רוצים להבין, או שתתרגמו.

מה אתם מערבבים פורומים?

יש פורום הונגרית. אתם גורמים לאלה שלא מבינים רגשי נחיתות. רחמו עלינו, גם אנחנו רוצים להבין, או שתתרגמו.

למעלה