ל-כ-ו-ל-ם!

ל-כ-ו-ל-ם!

היי, למרות שאני קראתי כאן יום ויומו בפורום זה ורק הודעתי הראשונה הייתה בשירשור המפגש בגבעתיים - ששם הייתי
.. ולכולם אתם עושים שירשור של "ברוכ/ה הבא/ה! ולי לא ???
אני מבקשת תגובות על זה! טנקס =/

chen010189

New member
אמ... את אמורה לכתוב שאת חדשה

ואז אנחנו מגיבים לך בברוכה הבאה, ולא פותחים לבד למי שחדש

ברוכההה הבאה...

אהה חן.. אולי אני נשמעת חוצפנית אבל את יכולה להיות קצת יותר נחמדה.. אז מה אם היא פתחה שירשור לבד... אולי היא לא יודעתת... אז את יכולה להסביר לה את זה בדרך קצת יותר מנומסת... ובאמת סליחה עם נשמעתי חוצפנית!

אההה ו...

לא כתבתי כאן ביומיים שלושה האחרונים כי העיפו אותי מהפורום.. והאמתי שאני בכלל לא יודעת למה.. בקושי כתבתי כאן והם רשמו לי שאני מציפה את הפורום! חצופיםםםםםם

KiShKooSh

New member
את הצפת....

את תוקפת את חן על זה שהיא לדעתך "לא נחמדה" אבל את "לא היית נחמדה" שביקשו ממך לשרשר ולא היית מוכנה אז פשוט פתחת הועות על ימין ועל שמאל

אני לא אמרתי שחן לא נחמדה..

אני רק אמרתי שהיא יכלה להגיד ל "פלור ברטוטי" לא לפתוח שירשור חדש בצורה יותר יפה... וד"א אני כתבתי רק 2 הודעות.. אז מה אם פתחתי שירשור חדש??.. אני פותחת בכל פורום או קומונה שאני חדשה בה..

chen010189

New member
אני אמרתי את זה כרגיל

זאת את שקראת את זה בטון דיבור תוקפני, וזאת כבר לא בעיה שלי

chen010189

New member
מותק אני הייתי נחמדה,

זה שאת לא יודעת לקרוא הודעות בטון דיבור הנכון זאת בעיה שלך וכשאני צריכה להיות נחמדה אני אהיה נחמדה כשאני לא צריכה להיות נחמדה, אני לא אהיה נחמדה (כמו עכשיו למשל) לפני שאת תוקפת אנשים תחשבי פעמיים ואם אני רוצה להגיד למישהו שישרשר אז אני אגיד לו את זה. תודה, שלום, היה נעים.

chen010189

New member
לא

אני לא מכירה אותה, מה יש לי לריב איתה? אני פשוט שונאת את כל התגובות המשמיצות האלה של אנשים לפני שהם מבינים פלור ברטוטי כבר "התכתבה" איתי פה בפורום בתגובות ואין סיבה שאני לא אהיה אליה נחמדה יש אנשים שכנראה צריך לשים להם "
" אחרי כל הודעה רק כדי לספק אותם

לחן ו"לחולה על מיכאל"

קודם כל תודה שהתגבתם לתגובתי! שנית כל אני כל הזמן מנסה לדעת איפה לשרשר!- אבל אין איפה=/ ואין צורך לריבבב!- עם תעשו שולםם שולםםםם ותמשיכו לדבר ולעשות את הפורום הזה יותר מעניין! טנקס =] פלור^!

o r t a l13

New member
ברוכה הבאה!

היית אומרת היינו יודעים
סתם.. טוב אז ברוכה הבאה! תהני והשתלבות מהירה

nadav1232

New member
ברוחכה הבאה פלור!! חח..

היום העונה השנייה של פלוריסיינטה בשבע בערב!!

למעלה